Keskiviikko 18.10.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kuitua Tervaniementielle hintaan 99 € - kampanjat jatkuu!Kuitua Tervaniementielle hintaan 99 € - kampanjat jatkuu!

Kuitua Tervaniementielle hintaan 99 € - kampanjat jatkuu!

12.10.2017 Kyyjärven mediamyllärirt ry / Aaro Toppinen

99 €:n kuitukampanja jatkuu Kyyjärven kirkonkylällä niillä alueilla, joilla koneet eivät vielä ole käyneet. Uutena kampanja-alueena mukaan tulee Tervaniementie.

Tervaniementien asukkaat ja mökkiläiset ovat yhteistuumin ilmaisseet kiinnostuksensa liittymisestä kuituverkkoon ja niinpä KSVV:ltä tuli karttaliitteen mukainen aluerajaus, jolle liittymän saa hintaan 99 € mikäli alueelta löytyy tasan 10 uutta liittyjää. Liittymän saaminen kampanjahintaan edellyttää lisäksi Valonetti-tietoliikenne sopimuksen tekemistä 24 kk:n ajalle, jonka saa edullisimmillaan hintaan 24,90 €/kk (nopeus 10/10 Mbps). Alueella on runsaasti kesäasutusta, mutta tämä kampanja koskee siis vain kymmentä ensimmäistä tilaajaa. Ota pikaisesti yhteyttä ja tee sopimus Kyyjärven mediamyllärit ry:n kautta niin osallistut samalla IlonaIT:n sponsoroiman Apple IPadin arvontaan. Hyvällä tuurilla liittymäsopimuksen tekeminen menee jopa voiton puolelle!

Myös muilla alueilla ja teiden varsilla kannattaa aktivoitua, sillä KSVV tekee tarjouksia niin kauan kun koneet täällä liikkuvat. Hinta määritellään tapauskohtaisesti.

Kyyjärven kirkonkylän kampanja-alueella myynti jatkuu aina siihen saakka kunnes tietty tie tai alue saadaan kaivettua valmiiksi. Sen jälkeen liittymä maksaa normaalin hinnaston mukaisen hinnan. Näin ilmoittivat KSVV:ltä.

TV näkymään - hanki Maxivision!

KSVV:n 50/20 mbps:n ja sitä nopeampien kuituliittymien sekä ns. kausiliittymien kuukausihintaan sisältyy 1.10 alkaen Maxivisionin TV-palvelu. Kanavien näkyminen edellyttää Maxivisionin boxin hankintaa (tai "vanhemman" boxin rekisteröimistä ja konfigurointia). Normaalisti 149 €:a maksavan boxin saa lokakuun loppuun saakka KSVV:ltä hintaan 75 €:a, joten tarjous kannattaa huomioida. Jo varsin moni aiemmin liittynyt onkin hankkinut boxin ja osa käynyt nostamassa liittymänsä nopeutta. Hyvin tuntuu toimivan ja kuvanlaatu on tosi hyvä.

KSVV:n kanssa on sovittu, että mediamyllärit konfiguroi uudet KSVV:ltä hankitut boxit valmiiksi ja jakaa ne TV-palvelun tilanneille asiakkaille. Markolla on riittänyt puuhaa boxien kanssa painiessa ja asiakkaita palvellessa!

Lisätietoja:

Veikko Huumarkangas 044-459 7100
Aaro Toppinen 044-459 7020
Marko Aksela 044-459 7076
Erkki Koivisto 044-4597037