Keskiviikko 18.10.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kunnanrakennusmestarin virkaKunnanrakennusmestarin virka

Kunnanrakennusmestarin virka

18.10.2017 Kunta/L.Järvinen

Hakuaika 14.11.2017 klo 15:00 mennessä

Kyyjärven kunta sijaitsee kolmen maakunnan rajalla, valtateiden 13 ja 16 risteyksessä. Sijainnin lisäksi hyvät liikenneyhteydet maakuntien keskuksiin tekevät kunnasta eläväisen ja virikkeellisen.

Kyyjärven palvelutaso erityisesti kaupan alalla on varsin tasokas. Kunta on tullut tunnetuksi myös työpaikkaomavaraisuudestaan ja alhaisesta työttömyydestä. Uusi koulukeskus, erinomaiset liikuntapaikat ja laadukkaat palvelut luovat hyvän pohjan kodin perustamiselle Kyyjärvelle.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen osaavaa ja motivoitunutta vähintään rakennusmestarin tai vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä. Jos mainitun koulutustason lisäksi Sinulla on kunnallishallinnon perehtyneisyyttä sekä johtamiskokemusta ja vielä luonteeltasi olet sosiaalinen ja aktiivinen viestijä, olet etsimämme henkilö. Tervetuloa kykyjen Kyyjärvelle.

Mikäli tulet valituksi tehtävään, tulee Sinusta teknisen toimen osastopäällikkö, mikä edellyttää Sinulta jämäkkää budjettivastuuta ja innostavaa henkilöstöjohtamista. Tehtäviisi voidaan mahdollisesti liittää myös kunnan tytäryhtiöiden toimitusjohtajuuksia, mutta toimenkuva niiden suhteen tarkentuu kokemuksesi ja ominaisuuksiesi sekä mahdollisten organisaatiomuutosten mukaan.

Palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset osoitteeseen www.kuntarekry.fi 14.11.2017 klo 15.00 mennessä.
Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eero Ylitalo 044 459 7001.