Sunnuntai 17.02.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kirjaston kuulumisiaKirjaston kuulumisia

Kirjaston kuulumisia

21.11.2017 Kirjasto / Maarit Ohranen

100-vuotiaan Suomen kunniaksi kirjastolla vietettiin dokumentti-iltaa.

Raimo Salon ja Esa Sirosen dokumentti "Askelten kaiku" keräsi kirjaston kokoustilan täyteen katsojia. Raimo oli mukana illassa kertomassa dokumentin taustoista. Dokumentti-illan päätteeksi juotiin kuppi kuumaa piirakan kera. Kiitos Raimolle ja kaikille osallistujille!

Muksulan näyttelykin sai samalla uusia vierailijoita. Jos vielä et ole käynyt näyttelyyn tutustumassa niin kannattaa laittaa tuumasta toimeksi. Näyttely on esillä vielä tämän viikon keskiviikkona ja torstaina.

Seuraavaksi on vuorossa Villasukka-näyttely. Näyttely on kirjastossa 27.11.-15.12. Sukkia on jo ihan mukavasti tuotu kirjastolle, mutta vielä lisää kaipailemme! Tämän viikon aikana tuodut sukat ehtivät mukaan näyttelyyn. Näyttelyn aikana asiakkaat saavat äänestää omia suosikkejaan sukista ja eniten ääniä saaneet palkitaan.