Tiistai 18.12.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
MLL:n marraskuun tapaaminenMLL:n marraskuun tapaaminen

MLL:n marraskuun tapaaminen

23.11.2017 Mari Autio/MLL

MLL piti tälle vuotta viimeisen kokoontumisensa sunnuntaina 19.11.2017 pankilla ensin hallituksen kokouksen, ja sen jälkeen sääntömääräisen syyskokouksen merkeissä.

Joulun alla MLL järjestää mm. glögi- ja piparitarjoilun, sekä muuta teemaan sopivaa ohjelmaa. MLL:n Perhekahvilan loppuminen herätti jälleen keskustelua, ja pohdimmekin mahdollisuuksia järjestää jonkinlaista vastaavaa toimintaa ensi vuoden puolella, lähinnä pop up-tyyppisesti. Hallitus päätti kokoontua myös ensi vuoden puolella riittävän usein, jotta MLL pysyy Kyyjärvellä edelleen aktiivisena toimijana.

Ilolla voinen myös todeta, että Kyyjärven MLL:n jäsenyys kannattaa myös ensi vuonna; jäsenedut jatkuvat ja uusiakin yhteistyökumppaneita on saatu mukaan. Jäseneduista tiedotetaan jäsenkirjeellä vuoden alussa, ja toki myös täällä Nopola Newsissä asiasta ilmoitellaan kunhan saadaan loputkin sopimukset kuntoon!

Hallituksen kokouksen jälkeen syyskokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin ensi vuoden toimintasuunnitelma, talousarvio sekä hallituksen henkilövalinnat tulevalle kaudelle. Hallituksen kokoonpano säilyy muuten ennallaan, mutta uutena jäsenenä vuoden alusta aloittaa Marjaana Hotakainen. Vuonna 2018 puheenjohtajana jatkaa (yllekirjoittanut) Mari Autio. Hallituksen varsinaisena jäsenenä jatkaa Leena Parkkonen, Mari Simpanen, Laura Eteläkari ja Maija Uusisalo ja varajäsenenä Mari Pohjoiskangas.

Jäsenmaksu säilyy ennallaan, eli ensi vuonnakin se on 25 €. Psst! Kun liityt joulukuussa saat loppuvuoden jäsenyyden veloituksetta. Eli viimeistään silloin kannattaa liittyä!

Tammikuussa hallitus jatkaa järjestäytymiskokouksen merkeissä.

Iloista loppuvuotta!


Kyyjärven MLL

ps. Tykkääthän meistä jo Facebookissa https://www.facebook.com/MLLKyyjarvi/