Tiistai 21.11.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Vieraita läheltä ja kaukaaVieraita läheltä ja kaukaa

Vieraita läheltä ja kaukaa

16.11.2017 Kyyjärven helluntaiseurakunta, Mirjam Huotari-Kallinki

Ensi sunnuntaina (19.11.) helluntaiseurakunnalla on vieraita läheltä Vetelistä ja kaukaa Intiasta. Alkamisaika tilaisuudella on normaali klo 11. Tulkaapa kuulolle.

Tuula Palola esittelee kirjaansa Varjele sydämesi. Kirja on sydämen ajatuksia otsikon aiheesta. Kyseessä on lyhyitä ajatuksia, opetuksia, mietelmiä. Kuuleman mukaan pitäisi olla helppoukuinen, mutta omakohtaista kokemusta ei asiasta ole, joten turvaudun toisten sanoihin. Lukemallahan tuo selviää.

 

Intiasta vieraana on Jose Peter Carmel, jota tulkkaa Maire Peltokangas. Peltokankaan Maire ja Pentti ovat olleet mukana perustamassa Intiaan raamattukoulua, jonka johtaja Jose on. Tiedonjanoisimmat voivat käydä täältä kurkistelemassa lisää.#mce_temp_url#