Maanantai 11.12.2017
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kunnanrakennusmestarin virka avoinnaKunnanrakennusmestarin virka avoinna

Kunnanrakennusmestarin virka avoinna

5.12.2017 Kunta/L.Järvinen

Työryhmä 4.12.2017 päätti jatkaa viranhakua 12.1.2018 klo 12:00 saakka

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen osaavaa ja motivoitunutta vähintään rakennusmestarin tai vastaavan koulutuksen omaavaa henkilöä. Jos mainitun koulutustason lisäksi Sinulla on kunnallishallinnon perehtyneisyyttä sekä johtamiskokemusta ja vielä luonteeltasi olet sosiaalinen ja aktiivinen viestijä, olet etsimämme henkilö.  Tervetuloa kykyjen Kyyjärvelle.

Mikäli tulet valituksi tehtävään, tulee Sinusta teknisen toimen osastopäällikkö, mikä edellyttää Sinulta jämäkkää budjettivastuuta ja innostavaa henkilöstöjohtamista. Tehtäviisi voidaan mahdollisesti liittää myös kunnan tytäryhtiöiden toimitusjohtajuuksia, mutta toimenkuva niiden suhteen tarkentuu kokemuksesi ja ominaisuuksiesi sekä mahdollisten organisaatiomuutosten mukaan. Palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset osoitteeseen www.kuntarekry.fi 12.1.2018 klo 12:00 mennessä, (työavain 159910). Aiemmin virkaa hakeneitten hakemukset otetaan huomioon virkaa täytettäessä.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eero Ylitalo 044 459 7001.

Aihealueen yhteistyöyritykset

Kyyjärven vuokra asunnot
Karstulan Kunta
YIT
Kannonkosken kunta
Viispiikkinen
Karstulan kehittämisyhtiö
Perhon Kunta
Karstulan Kansalaisopisto