Sunnuntai 18.11.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Vuoden yritys 2017 on POP Pankki KyyjärviVuoden yritys 2017 on POP Pankki Kyyjärvi

Vuoden yritys 2017 on POP Pankki Kyyjärvi

1.12.2017 Kyyjärven yrittäjät/Katriina Oinonen 1.12.17

Kyyjärven ja Kannonkosken yhteisessä yrittäjäjuhlassa viime perjantaina palkittiin vuoden yrityksenä Kyyjärveltä Kyyjärven Osuuspankki POP Pankki.

Kyyjärven yrittäjät ry:n hallitus oli tänä vuonna valinnut Vuoden 2017 yritykseksi Kyyjärven Osuuspankin. Perusteluina yrittäjät pitivät hyvää henkilökohtaista palvelua, paikallisuutta eli pankki tuntee asiakkaansa ja asiakkaat tuntevat pankkinsa, yrityksen vakavaraisuuttaa sekä sitä, että pankki kantaa yhteiskunnallisen velvoitteen maksamalla verot paikkakunnalle yrityksenä. Lisäksi yrityksen kaikki työntekijät ovat paikkakunnlta. 

Kyyjärven Osuuspankki on perustettu vuonna 1922 ja pankin menestystä kuvaa se, että se avasi Karstulaan konttorin vuonna 2014. Pankissa työskentelle 9 henkeä ja lisäksi se käyttää kiinteistöhuollossa alihankkijoita Kyyjärvellä ja Karstulassa. POP Pankki osallistuu aktiivisteti Kyyjärven ja Karstulan tapahtumiin ja on pitkään ollut tärkeä yhteistyökumppani yrittäjäyhdeistyksen järjestämissä tapahtumissa sekä muissa paikkakunnan tilaisuuksissa.

Juhlassa huomion osoituksen ottivat vastaan pankinjohtaja Urpo Ojala ja Kyyjärven konttorista Jaana Lautanen.

Kannonkosken yrittäjätpalkinnon sai Kuljetusliike Kissa Vieköön ja palkinnon vastaanottivat yrittäjät Mirva Kolehmainen ja Ismo Vesterinen.

Lisäksi Kyyjärven MTK palkitsi Mika Audejewin ja Kirsi Kandelinin mittavasta investoinnista ja Kari Mäntysen (ei paikalla) sukopolven vaihdoksesta.

Yhteinen juhla viime perjantaina Mikojanin linnassa oli onnistunut ja juhlan puitteet olivat ihan Suomi100 henkeen juhlavat. Maittavan juhlaruuan oli valmistanut Kyyjärven Juhlapalvelu. Musiikista vastasi Kannonkoskelta Velvet band. Paikkalla on mukavasti yrittäjiä ja kuntien vastuuhenkilöitä.