Tiistai 23.01.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Uuden hallituskauden kuulumisiaUuden hallituskauden kuulumisia

Uuden hallituskauden kuulumisia

21.1.2018 Mari Autio/MLL

Vuoden ensimmäisessä, 14.1.2018 pidetyssä MLL:n hallituksen kokouksessa jaettiin vastuualueet ja suunniteltiin juhlavuoden tapahtumia.

Hallituksen kokoonpano säilyy lähes ennallaan, eikä vastuualueisiinkaan tullut suuria muutoksia. Puheenjohtajuus jatkuu edelleen yllekirjoittaneen toimesta, viime vuosien tapaan jatkaa varapuheenjohtajana Mari Simpanen sekä rahastonhoitajana Maija Uusisalo. Yhdistyksen sihteerinä edelleen jatkaa Laura Eteläkari. Jäsenvastaavana ja hallituksen jäsenenä jatkaa Leena Parkkonen ja uutena jäsenenä, sekä keräys- ja rotinavastaavana toimii Marjaana Hotakainen.


Kokouksessa käytiin läpi myös kuluvan vuoden toimintasuunnitelmaa, joka muuten on Kyyjärven MLL:n paikallisyhdistyksen juhlavuosi: täytämme helmikuun 19.päivä 70 VUOTTA! Juhlan kunniaksi MLL järjestää iloisen pulkkamäkitapahtuman Harsunkankaalla 6.2.2018. Juhlavuotta silmälläpitäen tulossa myös muun muassa piirustuskilpailu ja pop up-toimintaa erilaisin teemoin.

Jäsenetukampanjaan Kyyjärvellä tänäkin vuonna lähti mukaan suuri määrä yrityksiä, ja mukaan saatiin myös uusia yhteistyökumppaneita. Nyt kannattaa liittyä MLL:n jäseneksi, sillä 25 euron jäsenmaksulla saat huipppuetuja valtakunnallisesti, mutta myös paikallisten yritysten tarjoamana. Uudet, vuoden 2018 jäsenkortit postitetaan MLL:n keskustoimiston toimesta helmi-maaliskuulla.


Seuraavan kerran hallitus kokoontuu 18.2. Pankilla jolloin suunnitellaan lisää juhlavuoden tapahtumia. Pysykäähän kuulolla, mukavaa tekemistä tulossa jatkossakin!

Kauniita talvipäiviä ja hyvää alkanutta vuotta