Maanantai 22.10.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Stiina-Linnean ja Fattahin hääjuhlaStiina-Linnean ja Fattahin hääjuhla

Stiina-Linnean ja Fattahin hääjuhla

29.1.2018 Kyyjärven mediamyllärit / Olavi Vallivaara

Stiina-Linnea Mariella Sivula ja Abdul Fattah Ahmadzai siunattiin avioliittoon Alajärven kirkossa lauantaina 27.1.2018. Siunauksen jälkeen hääjuhlaa vietettiin Alajärven rauhanyhdistyksellä.

Stiina-Linnean isä, Risto Sivula, talutti tyttärensä Alajärven kirkon käytävää kirkon etuosaan, jossa tuore aviomies vastaanotti häämarssin soidessa aviovaimonsa. He astelivat Alajärven kirkon alttarin eteen, jossa avioliiton siunauksen toimitti rovasti Olavi Vallivaara Kyyjärveltä. Siunauksen yhteydessä Fattah ja Stiina-Linnea antoivat lupauksen osoittaa uskollisuutta ja rakkautta sekä hyvinä että pahoina päivinä aina kuolemaan saakka. Kanttorina toimi Stiina-Linnean sisar Jonna-Mari ja veli John-Erik lauloi.

Alajärven kirkosta siirryttiin hääjuhlaan rauhanyhdistykselle. Juhlassa oli runsaasti ohjelmaa. Tervetulo sanat lausui isä-Risto, juhlapuheen piti Eino Nissinen Kyyjärveltä, kotiväki ja monet ystävät käyttivät puheenvuoroja. Fattahin veljen tervehdyksen hääjuhlaan luki Fattahin afganistanilainen ystävä "Hannes" Kalajoelta yhdessä Stiinan kanssa. Stiina lauloi Fattahille laulun ja monta lauluesitystä oli juhlassa kotoväen ja ystävien esittäminä. Juhla oli mieleenpainuva ja iloinen hääjuhla.

Stiina-Linnea on Suvi ja Risto Sivulan tytär Alajärveltä. Fattah on syntyisin Afganistanin Tahirista ja tullut Suomeen, Kyyjärvelle, runsaat kaksi vuotta sitten. Stiina-Linnean ja Fattah Ahmadzain yhteinen koti on Kyyjärvellä.

Toivotamme Stiina-Linnealle ja Fattahille Onnea ja Taivaan Isän siunausta!

Kuvat: Juha Humalajoki

  Aihealueen yhteistyöyritykset

  Iittala
  PJM Monituotanto Oy
  Ruokala Margit
  Paletti kauppiasyhdistys
  Kukka ja Hautauspalvelu Valkoinen Purje
  Karstulan Lukio