Tiistai 20.02.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kakkukahville kirjastoonKakkukahville kirjastoon

Kakkukahville kirjastoon

20.2.2018 Kirjasto / Tiina Honkonen, Maarit Ohranen

Torstaina 1.3. juhlistamme kirjaston ensimmäistä vuotta uusissa tiloissa.

Vuosi sitten oli kirjastossa aikamoinen myllerrys meneillään! Muutto uusiin tiloihin Tuliharjuntielle oli käynnissä ja touhua riitti. Kaikki, kirjat, lehdet ja muu aineisto puhdistettiin, pakattiin ja purettiin. Hommaa riitti, mutta kaikki meni mukavasti. Suuri kiitos siitä kuuluu mahtaville talkoolaisillemme. Kiitos vielä kerran kaikille teille reippaille auttajillemme! Olitte korvaamattomia. Myös sivistystoimenjohjalle Maija-Liisa Immoselle haluamme lausua erityiskiitokset tuesta ja avusta.

Nyt elämä uusissa tiloissa on asettunut uomiinsa. On ollut mukavaa huomata, että uusi kirjasto on mieluisa asiakkaille. Lähellä sisäänkäyntiä oleva parkkipaikka, avarat ja valoisat sisätilat ja erillinen lehtilukusali ovat saaneet paljon kiitosta. Kirjasto on saanut muutenkin paljon hyvää palautetta. Kaunis maisema, hyvä näyttely-/kokoustila ja mukavat lukupaikat ovat ihastuttaneet.

Kaikkein tärkeintä onkin ollut se, että asiakkaat ovat löytäneet uuteen kirjastoon ja ottaneet sen omakseen! Myös uusia asiakkaita on kirjastoon muuton jälkeen tullut paljon. Se on oikein mukavaa ja toivottavasti uusia asiakkaita saadaan kirjastoon jatkossakin. Kyllä näihin tiloihin kannattaa tulla aikaa viettämään!

Torstiana 1.3. tarjoamme kakkukahvit kaikille talkoolaisille ja asiakkaillemme. Juhlistamme näin kirjaston ensimmäistä vuotta uusissa tiloissa. Musiikkiakin on illalla luvassa, tosin Rientolan puolella. Järjestämme siellä yhdessä Raimo Salon kanssa Sinisiä säveliä -iltamat (klo 18). Kirjasto on torstaina auki normaalisti kello 13-19. Tervetuloa mukaan juhlimaan!