Perjantai 22.02.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Muutoksia Sinisiä säveliä- iltamiinMuutoksia Sinisiä säveliä- iltamiin

Muutoksia Sinisiä säveliä- iltamiin

28.2.2018 Kirjasto; Maarit Ohranen / Raimo Salo / Galleriakuvat Kalervo Kärjen arkistosta

Sairastumisen vuoksi Sinisiä säveliä- iltamia ei järjestetä Rientolassa, kuten aikaisemmin olemme tiedottaneet. Tilaisuus on kokonaisuudessaan siirretty kirjaston tiloihin hieman suppeammalla ohjelmistolla. Kirjastossa on luvassa haitarimusiikkia klo 18 alkaen ja klo 19 kirjaston kokoustilassa esitetään Raimo Salon dokumentti: Svengaten 50-luvulle.

Torstaina 1.3. klo 18 Ari Aumanen ja Kalevi Koskinen esittävät kirjastossa säveliä eri vuosikymmeniltä. Hanuristit esittävät Suomen kansalle radiosta tuttuja iskelmiä sota-ajoista nykypäivään.

Musiikkiosuuden jälkeen esitetään dokumentti: "Svengaten 50-luvulle". Suomen kansan lempisäveltäjä Toivo Kärki piti 50-luvulla iskelmälaulukilpailuja ympäri maata. Näissä kilpailuissa etsittiin uusia kykyjä. Raimo Salon dokumentissa vanhat muusikot ja tunnetut laulujat kertovat millaista keikkailu oli 1950-luvulla. Dokumentin kesto n. 40 min.

Tilaisuuden järjestävät Raimo Salo ja Kyyjärven kirjasto

Vapaa pääsy.