Maanantai 22.04.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyyjärven kunta allekirjoitti "seutuhaasteen"Kyyjärven kunta allekirjoitti "seutuhaasteen"

Kyyjärven kunta allekirjoitti "seutuhaasteen"

6.2.2018 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Saarijärvi-Viitasaaren seutukunnan kunnat ovat käynnistäneet yhteisen hankkeen, jossa kartoitetaan kuntien markkinointiresurssit. Kuntien lisäksi kartoituksessa huomioidaan kehittämisyhtiöt, yritykset sekä kolmannen sektorin toimijat.

Vetovoimaa Pohjoiseen Keski-Suomeen- hankkeen tavoitteena on lisätä seudullista yhteistyötä markkinoinnissa. Hankkeen avulla aktivoidaan seudun julkisia ja yksityisiä toimijoita puhaltamaan yhteiseen hiileen, ja sen kautta luomaan seudulle yhteinen brändi ja imago.


Kyyjärven kunta oli seutukunnan kunnista ensimmäinen, joka allekirjoitti "seutuhaasteen" osoituksena sitoutumisesta ja tahdosta lisätä alueen kestävää elinvoimaa ja halusta nostaa seutu uudelle tasolle yhteistyössä kaikkien seudun toimijoiden kanssa.

Aihealueen yhteistyöyritykset

Viispiikkinen
Mediatili
Karstulan Kansalaisopisto
Kyyjärven vuokra asunnot
Perhon Kunta
Karstulan kehittämisyhtiö