Tiistai 20.02.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Hiihtojen ohessa kuponkiarvontaa.Hiihtojen ohessa kuponkiarvontaa.

Hiihtojen ohessa kuponkiarvontaa.

20.2.2018 Kyyjärven Paletin Kauppiaat ry. Suvi Kantonen

Kyyjärvellä hiihdettiin lauantaina Keski-Suomen 71. maakuntaviesti. Hiihtojen yhteydessä oli myös Paletin arpakuponki, jonka myötä sai osallistua 100 euron lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritettiin maanantaina, onnettarena toimi Leena Pölkki ja virallisena valvojana Iittala outletin myyjä Tiina Huumarkangas. Onni osui tällä kertaa kyyjärveläiselle Sinikka Saariselle. Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille. Nyt jäämme odottelemaan hiihtolomalaisia ja sen jälkeen Onnen Päivät Paletissa 16-18.3.2018. Silloin Kyyjärvelle on tulossa TV:stä tuttu Jenni Kokander, joka tuo Marimekon terveiset Irma Rönkön hahmona ja paikalla nähdään myös Svetlana Rönkkö.