Perjantai 22.02.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Maakuntaviestin talkoolaisten yhteispalaveri Kivirannassa keskiviikkona 14.2. klo 18.00!Maakuntaviestin talkoolaisten yhteispalaveri Kivirannassa keskiviikkona 14.2. klo 18.00!

Maakuntaviestin talkoolaisten yhteispalaveri Kivirannassa keskiviikkona 14.2. klo 18.00!

13.2.2018 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo

Tulevana viikonloppuna, lauantaina 17.2. hiihdetään Keski-Suomen maakuntaviesti Harsunkankaan maisemissa täällä Kyyjärvellä. Mukaan on ilmoittautunut lähes 20 joukkuetta. Tapahtuma on kokoluokaltaan varsin mittava, ja sen onnistunut toteuttaminen edellyttää, että kaikkiin tarvittaviin tehtäviin meillä on käytettävissä henkilöt. Järjestelytoimikunta onkin saanut kerättyä kiitettävästi talkoohenkisiä kuntalaisia toteuttamaan tätä hienoa tapahtumaa.Jotta onnistuisimme järjestelyissä kaikilta osin, kutsuu järjestelytoimikunta täten kaikki eri tehtäviin pyydetyt henkilöt yhteiseen neuvonpitoon Kivirannan saliin keskiviikkona, 14. helmikuuta klo 18.00.


Maakuntaviestin järjestelyjen onnistumisen kannalta on eritttäin tärkeää, että mahdollisimman moni pääsee paikalle ja voimme yhdessä käydä lävitse tapahtuman eri toiminnot.

Tästä linkistä löytyy tämänhetkinen toimitsijalista, ja järjestelytoimikunta toivookin, että vähintään listaan nimetyt henkilöt tulisivat paikalle. Paikalle saa tulla, vaikka nimeä ei listasta löytyisikään. Tehtäviä kyllä vielä löytyy kaikille talkoohaluisille.

Osallistujille tarjotaan kahvit ja pientä purtavaa.

Tervetuloa.

(Kuva: Esa Nieminen)