Perjantai 22.02.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kaisa 94 vuottaKaisa 94 vuotta

Kaisa 94 vuotta

9.2.2018 Kyyjärven ev.lut seurakunta / Tanja Kyrönlahti

Perjantaina Koskimäen Yläkoskella juhlittiin merkkipäiväänsä viettävää Kaisaa.

Katri "Kaisa" Helena Lampila (os. Kotanen), lapset järjestivät äidilleen lämpimät syntymäpäiväjuhlat. Paikalle oli saapunut Huhtala - Koskimäen entiset ja nykyiset asukkaat sekä rovasti Olavi Vallivaara.

Yhdessä laulettiin Kaisalle tuttuja virsiä ja kuunneltiin pyhää sanaa. Laulujen välissä rovasti Olavi Vallivaaran kanssa muisteltiin ennen aikaan tehtyjä töitä. Aikaa, jolloin koneita ei juuri ollut. Nautittiin pöydän antimista ja vaihdettiin kuulumisia tuttujen kanssa. 

Koettiin tarpeelliseksi ja mukavaksi hetkeksi kokoontua kyläläisten kanssa yhteen. Sovittiin kylän aktiivien kanssa tehtävät myös seuraavaan Huhtala - Koskimäen kirkkopyhään, joka on 15.4.

Riina (kylän nuorimmainen) löysi kimble-pelin, joka on ahkerassa käytössä edelleen. Siinä lienee Kaisan virkeän ja iloisen mielen salaisuus! Kotihoidon hyvällä hoivalla asuminen omassa kotona jatkuu Kaisan korkeasta iästä huolimatta. 

Taivaan Isän siunausta ja terveyttä Kaisalle tuleviin päiviin!

 

 

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    R uusisalo
    Paletti kauppiasyhdistys