Lauantai 15.12.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Olipa eilen hieno päivä kirjastossa!Olipa eilen hieno päivä kirjastossa!

Olipa eilen hieno päivä kirjastossa!

2.3.2018 Kirjasto / Tiina Honkonen

Kakkukahvit ja Sinisiä säveliä. Kirjaston ensimmäistä vuotta uusissa tiloissa juhlittiin iloisissa tunnelmissa.

Kahvin tuoksua, herkullista kakkua ja iloista puheensorinaa. Niistä oli kirjaston juhlapäivä tehty. Juhlinnan aiheena oli kirjaston ensimmäinen vuosi uusissa tiloissa. Tuntui mukavalle, että niin monet ihmiset halusivat tulla juhlistamaan kirjastoa kanssamme. Kiitos teille kaikille noin 200 kävijälle, jotka saavuitte paikalle!

Kahvipannu oli kuumana koko päivän, mutta illalla juhlapäivä huipentui Sinisiä säveliä -iltamiin. Iltamien piti alunperin olla Rientolassa, mutta sairastapauksen vuoksi ne siirrettiin kirjastolle. Ne kruunasivatkin koko hienon päivän! Kello 18 Ari Aumanen ja Kalevi Koskinen aloittivat musisoinnin. Haitarimusiikin ystäviä oli saapunut paikalle oikein mukasti ja hienosta musiikista he saivatkin nauttia. Haitarien vaiettua siirryttiin katsomaan Raimo Salon dokumenttia "Swengaten 50-luvulle". Toivo Kärjen iskelmälaulukilpailuissa etsittiin uusia kykyjä ympäri maata. Dokumentissa vanhat muusikot ja tunnetut laulajat kertoivat keikkailusta 1950-luvulla. Mielenkiintoinen dokumentti oli varmasti mieleen katsojille.

Päivä oli hieno juhlistus kirjaston ensimmäiselle vuodelle ja oivallinen avaus toiselle vuodelle. Toivottavasti uudesta vuodesta tulee yhtä monipuolinen ja mukava kuin ensimmäisestä! Ja miksipä ei tulisi, onhan meillä hienot tilat, hyvä kokoelma ja aivan mainiot asiakkaat! Tervetuloa poikkeamaan kirjastossa jatkossakin. Ilman kirjastokorttiakin voi tulla lukemaan lehtiä ja muuta aineistoa, korttia tarvitaan ainoastaan kotiin lainattaessa.