Lauantai 15.12.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyyjärvi 1-3lk Kuvannut Alpo Syvänen
Sählyn JuhlaaSählyn Juhlaa

Sählyn Juhlaa

26.3.2018 Kyyjäven Kunta / Liikuntatoimi / Jarkko Parkkonen

Kyyjärveltä oli joukkue pelaamassa 17.-18.3 sekä 24.3 Viitasaarella eri-ikäisten turnauksissa.

Säbä100 alueturnaussarja saatiin päätökseen 17. ja 18.3. Kyyjärveltä oli joukkueet 1-3lk ja 4-6lk sarjoissa. Sijoitukset olivat 1-3lk 4.sija sekä 4-6lk 3.sija. Allekirjoittanut kerkesi melkein kaikkiin peleihin penkille mukaan. Sain nähdä paljon iloisia hetkiä kaukalossa. Molemmissa joukkueissa oli mukavaa katsoa kuinka pelattiin joukkueelle eikä vain itselle. Tällä hetkellä on suunnitteilla sählyvuoro, jossa harjoiteltaisiin perusteita lisää ja voitaisiin osallistua tuleviinkin tapahtumiin omalla alueella. Ajankohta vuorolle on vielä epäselvä, koska Kyyjärven nuorilla on positiivinen ongelma monista harrastuksista sekä vuoroista, mutta koitetaan löytää tällekkin harrastukselle rako. 

24.3 suunnattiin jälleen Viitasaarelle turnaukseen, tässä joukkueessa oli ikähaitariksi asetettu yläaste sekä lukio ja ammattikoulu. Kasaan saatiin kilpailukykyinen joukkue parin karstulalaisen vahvistuksella. Tuloksena oli hopea. Finaalissa pelattiin 30min varsinainen peliaika tasan, jatkoaika tasan sekä 5 rankkari vetäjää tasan. Vasta kuudes extra veto ratkaisi kullan menemisen Pihtiputaalle. 

Tähänkin lajiin kuuluu vahvasti tuomaritoiminta hyvässä ja huonossa. Kärsimme kaikissa turnauksissa pienistä virheistä jotka ratkaisivat paikan lopullisissa sijoituksissa. Mutta pääasia, että oma joukkueemme pyrki aina pelaamaan puhtaasti sekä reilusti. 

Omasta puolestani kiitän kaikkia osallistuneita ja toivon, että jatkamme tämän lajin harrastamista edelleen Kyyjärvellä.