Tiistai 18.06.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Maakuntaviestin talkooväki ja viestijoukkue kutsutaan iltakeitolle!Maakuntaviestin talkooväki ja viestijoukkue kutsutaan iltakeitolle!

Maakuntaviestin talkooväki ja viestijoukkue kutsutaan iltakeitolle!

7.3.2018 Kyyjärven kunta / Eero Ylitalo (Kuva: Antero Ohranen)

Kyyjärvellä järjestetty 71. Keski-Suomen maakuntaviesti onnistui järjestelyiltään aivan erinomaisesti. Se on saanut runsaasti kiitosta eri puolilta maakuntaa aina maakunnan johdosta saakka. Varsin monen mielestä Kyyjärvellä onnistuttiin luomaan parhaat puitteet ja toiminnot kautta maakuntaviestin historian

Otamme kiitokset ja kehut nöyrinä vastaan, mutta samalla tiedostamme sen, että ilman hyvää yhteishenkeä ja talkoiluhalua tuo vaativa urakka ei olisi onnistunut. Suurkiitos talkooväelle jo näin tekstin muodossa.

Hienoa oli myös se, että pitkähkön tauon jälkeen saimme kasattua ihan oman hiihtojoukkueen tähän viestiin. Kyyjärven ja Kannonkosken keskinäinen taistelu varastikin meiltä monelta suurimman mielenkiinnon.

Tapahtuman järjestelytoimikunta kokoontui kunnanvirastolla keskiviikkona, ja siellä päätettiin osoittaa arvostusta ja kiitosta teille kaikille tapahtuman mahdollistaneille vapaaehtoisille tarjoamalla Kivirannan salissa iltakeiton keskiviikkona 21.3. klo 18.00. Ennen ruokailua on mahdollisuus keskustella ja arvioida tapahtumaa sen toteuttajien näkökulmasta.

Tieto onnistuneista järjestelyistä ja tekemisen meiningistä on aktivoinut yhteydenottoja, joissa on tarjottu mm. veteraaniSM-hiihtojen sekä sprinttikisojen järjestämistä Harsunkankaan maastoissa. Talkooväelle on siis tarvetta myös tulevaisuudessa.

Tervetuloa siis kaikki talkoiluun osallistuneet henkilöt ja viestijoukkueessa sivakoineet henkilöt iltakeitolle Kivirantaan keskiviikkona 21.3. klo 18.00. (Järjestelytoimikunta kokoontuu Kivirannassa klo  17.00)