Lauantai 15.12.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Taipaleen Teräs ja Kyyjärven Saha rakennusmessuilla - vielä ehtii!Taipaleen Teräs ja Kyyjärven Saha rakennusmessuilla - vielä ehtii!

Taipaleen Teräs ja Kyyjärven Saha rakennusmessuilla - vielä ehtii!

17.3.2018 Juttuvinkki /Kyyjärven mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Jyväskylän rakennusmessuilla kannattaa poiketa tutustumassa kyyjärveläiseen huippuosaamiseen. Paikalla ovat nimittäin Taipaleen Teräs Oy:n ja Kyyjärven Saha Oy:n edustajat. Messut jatkuvat sunnuntaihin klo 17.00 saakka, joten hyvin ehtii vielä.

Taipaleen Teräs Oy:n osasto löytyy osoitteesta B-290 ja Kyyjärven Saha B-241. Reilusti yli 200 näytteilleasettajan joukosta silmään osuivat naapureista ainakin Jetta-Talo Oy Perhosta ja Karstulasta Honkarakenne Oyj sekä Huliswood Oy.

Yllättävän paljon näyttää mukana olevan myös kuntia ja kaupunkeja esittelemässä palveluitaan ja tietenkin tonttejaan. No, Jyväskylän ympäristökuntiahan nuo pääasiassa näyttävät olevan, mutta kuitenkin.

Tervemenoa messuilla!