Lauantai 24.03.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Ulkoilupäivän kuulumisia Pölkin rannaltaUlkoilupäivän kuulumisia Pölkin rannalta

Ulkoilupäivän kuulumisia Pölkin rannalta

24.3.2018 Kyyjärven Martat ry Jaana Honkanen

Kyyjärven Martat hoiti oman osuutensa ulkoilupäivän järjestelyistä ja piti tulia Pölkin rannalla Harri Näreahon laavulla, tarjoten urheille hiihtäjille makkaraa ja ruisleipää, sekä lämmintä mehua. Tuuli tuiversi ja latu oli haasteellinen. Tuli jopa soittoja, missä mehupiste on, kun latua ei tule Pölkkiin päin. Muutama reipas hiihti umpihankea ja pääsi levähtämään laavulle. Keli verotti osallistujia, mutta nauru raikui ja juttu luisti lämmitellessä tulen äärellä.

Grillikodan suojissa pääsi osallistumaan myös leikkimieliseen visailuun, jonka täyttämällä osallistui arvontaan. Palkinnot arvontaan lahjoitti Betset Oy sekä Kyyjärven Martat. Betsetin toppatakin voitti Juho Parkkonen, tuubihuiveja voittivat, Petri Lampela, Tuula Mäkelä, Marjatta Murto, avaimenperiä voittivat Hannu Kainu, Seija Lahtinen, Jarmo Lautanen ja pipon Sakari Pölkki. Onnea voittajille sekä kiitokset palkintoja sponsoroineelle yhteistyökumppanillemme Betset Oy:lle.

Arvonnassa voittaneisiin otetaan yhteyttä.

Iso kiitos myös Harri Näreaholle, kun annoit rantasi jälleen kerran tapahtuman käyttöön ja teit tulet valmiiksi.