Torstai 29.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Erasmus-matkalla IstanbulissaErasmus-matkalla Istanbulissa

Erasmus-matkalla Istanbulissa

24.4.2018 Karstulan lukio

Ryhmä Karstulan lukion opiskelijoita vieraili hiljattain Istanbulissa.

Ryhmä Karstulan lukion opiskelijoita vieraili hiljattain Istanbulissa. Tunsimme entuudestaan opettajia ja nuoria, jotka olivat käyneet aiemmin Karstulassa. Saimme nauttia heidän vieraanvaraisuusestaan ja ystävällisyydestään melkein viikon.
Matkaohjelmaan kuuluivat kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, joihin kaikkiin pääsimme. Seitsemälle kukkulalle rakennettu kulttuurikohde on upea nähtävyys. 18 miljoonan asukkaan kaupunki Euroopan ja Aasian rajalla ja molemmin puolin.
Vastaavaakokemusta tavallisena turistina olisi vaikea saavuttaa. Iso kiitos hyvistä järjestelyistä kuuluu opettaja Nur Sel:lle.