Keskiviikko 12.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Palkitut vasemmalta Silja Honkonen, Jaana Ojala ja Kati Mäntynen. Kuvasta puuttuu Sara Ohranen
Kyyjärven tsempparit ja tsemppaaja 2017Kyyjärven tsempparit ja tsemppaaja 2017

Kyyjärven tsempparit ja tsemppaaja 2017

5.4.2018 Nuorisotoimi Jaana Ojala

Perjantaina 9.3.2018 Jyväskylässä palkittiin Keski-Suomen aktiivisia nuoria ja nuorten kanssa toimivia aikuisia.

Nuorten kyvyt ja ääni esiin -juhla pidettiin Jyväskylässä. Joka vuosi järjestettävässä palkitsemisjuhlassa järjestäjänä toimii NuK-Su eli Nuorten Keski-Suomi -järjestö. Jokainen kunta/kaupunki tekee valinnan omassa kunnassaan ja Kyyjärvellä valinnan kunnan tsemppariksi ja tsemppajaaksi teki sivistyslautakunta seuraavin perustein:

Tsemppariksi lautakunta valitsi Kati Mäntysen, Sara Ohrasen ja Silja Honkosen. Kati Mäntynen on aktiivinen nuorisovaltuuston puheenjohtaja sekä maakunnallisen nuorisovaltuuston jäsen. Hän on myös Ryhmä Rämän aktiivinen jäsen. Sara Ohranen on nuorisovaltuuston sihteeri ja hänkin on myös aktiivinen Ryhmä Rämän jäsen. Silja Honkonen on nuorisovaltuuston varapuheenjohtaja. Lisäksi hän on myös maakunnallisen nuorisovaltuuston jäsen ja mukana aktiivisesti Ryhmä Rämän toiminnassa.

Sivistyslautakunta valitsi Tsemppaajaksi Jaana Ojalan. Perusteluina hän on piristänyt aktiivisella toiminnallaan kunnan nuorisotoimintaa. Hän ohjaa nuorisovaltuuston toimintaa ja vastaa myös nuorisotalotoiminnasta.

Palkinnot jakoi sivistyslautakunnan jäsen Jarkko Hänninen.