Lauantai 08.08.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Ravintola Villiviini Oy jatkaa Laura Eteläkarin luotsaamanaRavintola Villiviini Oy jatkaa Laura Eteläkarin luotsaamana

Ravintola Villiviini Oy jatkaa Laura Eteläkarin luotsaamana

18.4.2018 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen / Anu Oksanen /AT

Pitkäaikainen Ravintola Villiviinin omistaja Anita Collin löysi jatkajan liiketoiminnalleen aivan läheltä.

Paikkakunnalle muutamia vuosia sitten muuttanut Laura Eteläkari on työskennellyt ravintolassa ja pikku hiljaa ajatus ravintolan liiketoiminnan jatkamisesta heräsi. Alkoholilain muutos mahdollisti viimein omistajan vaihdoksen toteuttamisen. Laura osti yrityksen liiketoiminnan ja jatkaa ravintolan toimintaa Villiviini Oy:n nimellä. Kunnan edustus kävi toivottamassa nuorelle yrittäjälle onnea ja menestystä liiketoiminnassaan. "Hienoa, että ravintola Kyyjärvellä säilyi!" toteaa yrityskaupoissa avustanut elinkeinokoordinaattori Anu Oksanen. "Tästä kuuluu suuri kiitos molemmille - Anitalle ja Lauralle - hyvässä yhteistyöhengessä toteutetusta omistajanvaihdoksesta!"

Villiviinin sisätilat saivat ensi vaiheessa kasvojen kohotuksen, mutta muitakin suunnitelmia Lauralla on. Ravintola oli maaliskuussa kiinni muutaman viikon, mutta avajaisia päästiin viettämään jo pääsiäsiviikolla 29.3.

Ravintola Villiviini Oy jatkaa Nopola Newsin yhteistyökumppanina ja se löytyy tietenkin myös muilta sosiaalisen median kanavilta.

Kuvassa kunnan edustajat onnittelukäynnillä - vasemmalta elinkeinokoordinaattori Anu Oksanen, kunnanhallituksen puheenjohtaja Jouko Huumarkangas ja yrittäjä Laura Eteläkari.