Sunnuntai 20.05.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Pyöräily treffit Perhon rajallaPyöräily treffit Perhon rajalla

Pyöräily treffit Perhon rajalla

17.5.2018 Kyyjäven Kunta / Liikuntatoimi / Jarkko Parkkonen

Kyyjärvi - Perho pyörily ottelu on viime metreillä. Päätöspäivänä sunnuntaina on perhon rajalla perinteiset treffit. Paikalla on tarjonta kello 10-12.

Treffit järjestää tänä vuonna Perho ja tarjolla on mehua ja piirakkaa. Matkaa tulee suuntaansa 13,7 km tuliharjuntietä pitkin ja kiertämällä hiekkateitä matkaa on 14,5km. Jos mahdollista niin käytetään rauhallisempia teitä turvallisuuden takia. Reissun aikana voi palautella valmiiksi täytettyjä pyöräilypasseja Jarkolle. Muutoin palautus kunnantalolla olevaan pieneen laatikkoon.

 

Jutun pääkuvana on tämän kesän kilometrikisasta kuntasarjan tilanne 17.5. Kyyjärvi on komeasti toisena, vaikka pyöräilijöitä on vielä vähän. Kilometrikisa on alkanut toukokuun alussa ja jatkuu 22.9 asti. Kisaan voi täyttää kilometrejä jälkikäteenkin.

Rekisteröinti kisaan tapahtuu osoitteessa https://www.kilometrikisa.fi. Lisäkuvana näkee kyseisen sivuston. Sivustolle täytetään omat tiedot ja kuten lisäkuvassa laitetaan joukkuekoodiksi kyyjärvi18, jolloin pääsette lisäämään kilometrejä. Tämän jälkeen pitää vielä omista tiedoissa lisätä paikkakunnaksi Kyyjärvi jotta kilometrit tulevat kuntasarjaan(katso lisäkuvista ohjeet).

Rullaavia kilometrejä toivottaa

Jarkko/Liikuntatoimi

044 4597115