Keskiviikko 20.02.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Yhteisvastuun juhlaa Satamassa!Yhteisvastuun juhlaa Satamassa!

Yhteisvastuun juhlaa Satamassa!

30.5.2018 Kyyjärven seurakunta / Riitta Kytölä

Perjantai-iltana 25.5. aurinkokin helli lähes satapäistä joukkoa, joka oli kokoontunut nauttimaan yhdessäolosta Yhteisvastuun hyväksi.

Jännitystä ja hupia iltaan saatiin kylien välisestä viestistä, jossa piti kuljettaa raakaa kananmunaa lusikassa.  Haasteen olivat vastaanottaneet Kirkonkylän eteläinen puoli, Kumpula, Oikari, Peuralinna, Noposenaho, Pölkki ja Vehkaperän- Hokkalan yhdistetty joukkue, jossa kaksi viestinviejää uljaasti urakoivat kumpikin kaksi osuutta!

Hyvin munat pysyivät lusikassa, sillä vain yksi muna rikkoutui ja sekin vasta ankkurin tuotua munan maaliviivan taakse. Voittajaksi selviytyi Pölkin joukkue. Palkinnoksi jokainen voittajajoukkueen viestinviejä sai 15 kappaletta isoja kananmunia. Toiseksi tuli Peuralinna ja kolmanneksi kirkonkylän eteläisen alueen joukkue! Palkinnoksi tuli vähän vähemmän munia.

Illan juonsi Suvi Kantonen, joka oli taas ottanut kolme valokuvaa kolmesta täällä Kyyjärvellä palveluammateissa toimivasta tutusta henkilöstä. Enhän niistä tuntenut ensimmäistäkään, niin oli tyylit muuttuneet noissa kuvissa. Mutta jotkut kyllä tunnistivat jonkun ja palkintojakin jaettiin!

Tarja Sulkala piti iltahartauden ja laulettiin muutamia kesäisiä lauluja. Arvonta kesti kauan, koska olimme saaneet niin paljon arpapalkintoja! Kiitos kaikille yrityksille ja yksityisille, jotka niitä ystävällisesti lahjoititte!

Illan tuotto Yhteisvastuulle oli 576,90! Kiitos kaikille mukana olleille! Mukava, kun tulitte! Yhdessä on kiva olla!

Ja nekin kylät, jotka nyt eivät uskaltautuneet mukaan- ei se niin kauheaa ollut!