Sunnuntai 20.05.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Nopola News 13 vuotta ja kevätkokous tulossaNopola News 13 vuotta ja kevätkokous tulossa

Nopola News 13 vuotta ja kevätkokous tulossa

19.5.2018 Kyyjärven medimyllärit ry / Aaro Toppinen

Nopola News täytti huikeat 13 vuotta 13.5.2018. Välivuonna ei varsinaisia synttäreitä vietetty vaikka kakkua olikin tarjolla. Kevätkokouksessa tiistaina 22.5.2018 on ainakin kahvia ja pullaa tarjolla - joten tervetuloa!

Vaikka synttäreitä ei virallisesti vietetty, niin hallituksen kokouksessa oli tarjolla Mäntysen Annen leipomaa herkullista lakkakakkua. Mylläreihin kannattaa liittyä jo pelkästään huipputarjoilujen takia:). Kakkua leikkaamassa yhdistyksen puheenjohtaja Erkki Koivisto. Nopola News siis avattiin 13.5.2005 ja tuolloin vain päivää paria myöhemmin puheenjohtaja täytti 47 vuotta, joten juhlan aihe sekin.

Jäsenrekisteri kuntoon / Ipad arvontaan

Kyyjärven mediamyllärit ry:n jäsenrekisterissä on lähes 270 varsinaista ja kannatusjäsentä. Tänä vuonna jäsenmaksun on maksanut vain 16 jäsentä. Moni sen varmaan maksaisi kunhan vain muistaisi tai jäsenmaksulappu olisi kätevästi esillä.   

Jäsenrekisteri päätettiin laittaa ajantasalle ja etenkin nyt kun uusi tietosuoja-asetus GDPR astuu voimaan ensi viikolla 25.5. Yhdistyksen hallitus päätti hoitaa rekisterin kuntoon siten, että jäsenten nimet naputellaan mylläreiden sähköiseen laskutusjärjestelmään ja sieltä lähetetään vuosittain jäsenmaksusta lasku jäsenille. Jäsenmaksulaskut lähetetään tänä vuonna kesäkuun alussa ja määräaikaan mennessä jäsenmaksun maksaneet osallistuvat IlonaIT:n aikanaan mylläreille luovuttaman Ipadin arvontaan!

Ja tietenkin uudet jäsenet ovat tervetulleita - jäsenmaksulappuja saa myllyltä tai ohjeet Info-sivun alta löytyvästä linkistä.

Yhdistyksen hallitus päätti, että Ipadin arvontaan osallistuvat ilmaiseksi myös kaikki ne, jotka ovat mylläreiden kautta tilanneet valokuituliittymän joko Kuuskaistan tai Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n aikana.

Kevätkokous pidetään tiistaina 22.5.2018 klo 18.30 myllyllä. Virallinen osuus on aika pikaisesti nuijittu ja varsinaisen kokouksen jälkeen voidaan keskustella vapaasti ja ideoida tulevaa. Tervetuloa!