Sunnuntai 16.06.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyläkauppapäivä PaletissaKyläkauppapäivä Paletissa

Kyläkauppapäivä Paletissa

7.6.2018 Kyyjärven Paletin kauppiaat ry. Suvi Kantonen

Valtakunnallista kyläkauppapäivää vietetään myös Kyyjärvellä Kauppakeskus Paletissa mukavien tarjousten myötä. Makkaraakin tarjolla ja kaikki pääsevät mukaan 100 euron lahjakortin arvontaan.

Lauantaina 9.6 juhlistetaan valtakunnallisen kyläkauppapäivän merkeissä omaa "kyläkauppaamme" Kyyjärvellä. Asiakkaita hemmotellaan taas monella tapaa. Kauppakeskus Paletissa on tarjolla makkaraa klo 11-14 ulkokatoksessa. Makkarat tarjoaa Sale Kyyjärvi. Lisäksi liikkeissä on laitettu kivoja tarjouksia, joten kannattaa tulla penkomaan hyllyjä ja koreja oikein kunnolla. Mm. Iittala outletin myymälästä löytyy valkoista teemaa ( 2 -laatu) alkaen 6 euroa /kpl, Kastehelmi väliväri juomalaseja 3:lla eurolla ja Kirkas Mariskooli 15 euroa. Pentikin ystäväklubi tarjouksena froteepyyhkeitä ja vuodevaatteita -20%, sekä Rustiikista pussilakanasetti 18,50. Salesta grillaukseen grillitassuja 1,99 / rasia,( rajoitettu erä tuotteita.)Boutuque Minnasta löytyy ihanat ja kevyet kääntökesämekot  kesätarjoushintaan 49,90. Toki herkutteluhetki Minnan Cafessakin on jo elämys. Maittava lounas, pizzat ja listaruokaa  löytyy Cafe Restaurantista. Makean nälkään apua saa Karkkipistoksessa piipahtamalla ja suolaiset herkut tarjoaa Naurisahon Palvi. Evesin vaateliikkeessä kesäasuja naisille ja miehille pikkurahalla, myös Marimekon liikkeessä  kankaita, astioita  ja asusteita edullisesti. 

Palettiin on saatu uusia yrityksiäkin. Paapiin asusteita vauvoille, lapsille ja naisille, sekä paljon kankaita löytyy entisestä Sepon kullan tilasta, myynnin hoitaa Sisustus-Rustiikin yrittäjä Tarja Ojala. Paletin aulasta löytyy myös Kauneus ja Hyvä Olo Zara, jossa tarjolla kasvo-ja vartalohoitoja, lymfahierontaa laitteilla, parturi-kampaamopalvelut, sekä meikkauspalvelut. Liikkeessä on myynnissä paljon kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita sekä koruja. 

Viimeisimmän tiedon mukaan Finnlayson avaa outlet myymälän kesäksi Palettiin. Näillä näkymin jo Juhannusviikolla päästään tarkemmin tutustumaan Finnlaysonin tuotteisiin. Liike laitetaan entisiin Paletti Sportin tiloihin.  

Tervetuloa siis viettämään mukavaa kyläkauppapäivää Kauppakeskus Palettiin. Muistetaan olla kiitollisia siitä, että meillä Kyyjärvellä on näin laadukas ja monipuolinen valikoima monenlaista yritystä saman katon alla.