Sunnuntai 29.11.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Luontomindfulness-tapahtuma satamassaLuontomindfulness-tapahtuma satamassa

Luontomindfulness-tapahtuma satamassa

14.6.2018 Maa- ja kotitalousnaiset

Maanantaina 18.6.klo 18.30 voit tulla mukaan Maa- ja kotitalousnaisten järjestämään tapahtumaan Kyyjärven satamassa.
”Menin metsään sienestämään. Olin opetellut kirjasta kaikki myrkkysienet: kärpässienet, seitikit. Tulin kotiin tyhjän korin kanssa. Kotona opettelin kirjasta kolmen tähden ruokasienet. Menin takaisin metsään. Metsä oli täynnä tatteja ja vahveroita. Tulin kotiin täyden sienikorin kanssa. Ja metsä oli koko ajan se SAMA metsä!"
(Suomenkielinen sitaatti mukaellen: Riitta Asikainen: Omenat siemenessä. 2001. Ai-ai).

Tule kuulemaan, kuinka suuri vaikutus elämiseen ja olemiseen on sillä, miten suhtaudut asioihin tai mistä näkökulmasta asiaa katsot. Voit tulla mukaan hiljentymään ja olemaan hetkessä läsnä kauniissa järvimaisemassa. Voit saada vinkkejä pysähtymiseen, omaan ajatteluun ja hetkessä elämiseen.

Tapahtuma alkaa klo 18.30 ja olemme kutsuneet mukaan myös Karstulan maa- ja kotitalousnaisia. Mukaan voivat tulla kaikki ikään, sukupuoleen tai säätyyn katsomatta. Luontomindfulness-osuuden vetää NLP-valmentaja ja -kouluttaja Janne Turunen ja se kestää noin 45 minuuttia.

Ohjatun tuokion jälkeen tarjolla on nokipannukahvit, nuotiomakkaraa, salaattia ja mehua. Tervetuloa mukaan,