Lauantai 19.09.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Palapeli-haastePalapeli-haaste

Palapeli-haaste

7.6.2018 Kirjasto / Maarit Ohranen

Tuhat palasta odottamassa, että joku tulisi ja laittaisi osaksi upeaa kuvaa!

Kirjaston kokoustilassa sinua odottaa haaste - palapeli odottaa kasaajaansa. Usemapikin mahtuu tekemään samaan aikaan, sillä kokoustilassa on ihanan isot pöydät. Ja näkee hyvin hämärälläkin säällä - siitä pitävät huolen supertehokkaat lamput.

Alusta on tehty valmiiksi ja ensimmäiset reunapalat eroteltu - siitä se lähtee.

Palapeli odottelee siis osoitteessa Tuliharjuntie 43. Sitä pääset kokoamaan:

  • ma klo 13 - 19
  • ke klo 10 - 16
  • to klo 13 - 19
  • pe klo 10 - 16

P.S. Tämäkään idea ei olisi toteutunut ilman ihania asiakkaitamme. Näin se meni: Moni on toivonut jotain oheistekemistä kirjastoon - Yksi asiakas lahjoitti palapelejä kirjastoon, niiden joukossa tämä kaunis "haasteemme" - Siitä heräsi idea palapelin kokoamisesta - Toinen asiakas hommasi meille alustat palapelin rakentamista varten - Ja sitten jäämme odottelemaan palapelin kokoajia; kolmatta, neljättä, viidettä... asiakasta.