Torstai 24.01.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Entiset ja nykyiset saunakyläläiset - Kutsu "luokkakokoukseen" 7.7.2018 Saunakylän koululleEntiset ja nykyiset saunakyläläiset - Kutsu "luokkakokoukseen" 7.7.2018 Saunakylän koululle

Entiset ja nykyiset saunakyläläiset - Kutsu "luokkakokoukseen" 7.7.2018 Saunakylän koululle

1.7.2018 Kyyjärven Mediamyllärit ry. Juttuvinkki Terhi Heloaho / Veikko Huumarkangas

Saunakylän oman koulun ovet ovat olleet suljettuna jo reilut viisikymmentä vuotta. Koulu heräsi kuitenkin talvella yllättäen "eloon" kun koulun entiset oppilaat alkoivat julkaista Facebookissa vanhoja kuvia kouluajoiltaan. Yhtäkkiä alkoi löytyä koulun entisiä oppilaita ympäri maailman ja muistot olivat värikkäitä ja kirkkaita.

"Tätä tilaisuutta ei voi jättää käyttämättä - järjestetään Saunakylän koululla oma kesätapahtuma, luokkakokous", ajatteli Saunakylän Juoksuahosta kotoisin oleva Riitta Tamminen-Tallgren. Hän perusti saman tien saunakyläläisille oman Facebook-ryhmän, jonka puitteissa lähdettiin kokoamaan juhlatapahtumaa. 

Tapahtuman nimeksi muotoutui Saunakylän Iloiset Ikinuoret ja tapahtumaan ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Tapahtuma järjestetään Saunakylän vanhalla koululla. Järjestelyistä vastaa tapahtuman "puuharyhmä" yhdessä Saunakylän Pienviljelijäyhdistyksen kanssa.

Jos Sinä olet entinen saunakyläläinen, nykyinen saunakyläläinen tai Saunakylän koulua joskus käynyt (koulussa käytiin myös Kumpulasta ja esim. Kivijärven puolelta...) - tervetuloa mukaan!

Tapahtuma alkaa lauantaina 7.7. klo 11:30 saapumisella, varsinainen ohjelma käynnistyy 12:00. Tapahtumaan on pieni osallistumismaksu (10e), joka käytetään tapahtuman ruokailun ja tekniikan järjestämiseen. Osallistumismaksu maksetaan paikalle saavuttaessa käteisellä.

Ilmoittautua voit sähköisesti tästä - tai Kyyjärven Kylätuvalla Hankaniemen Annelille. Kylätuvalta löytyy myös paperilomakkeita, joilla ilmoittautuminen hoituu helposti. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 21.6. saakka.

Voit myös liittyä tapahtuman Facebook-ryhmään tästä.

Linkki ilmoittautumislomakkeelle: Tässä

 

Linkki Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/243148769556973/