Keskiviikko 28.10.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Mikä ihmeen maakunta? - 11.6 KivirannassaMikä ihmeen maakunta? - 11.6 Kivirannassa

Mikä ihmeen maakunta? - 11.6 Kivirannassa

1.6.2018 Keski-Suomi 2020 -projekti/Kunta L.Järvinen

Tule keskustelemaan uudistuksesta Keski-Suomen valmistelijoiden kanssa Kyyjärvellä 11.6. järjestettävään tilaisuuteen!

Elämme historiallisia aikoja. Käynnissä oleva maakunta- ja sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus ovat suurimpia hallinnon muutoksia, mitä Suomessa on koskaan tehty.  Uudistuksella halutaan varmistaa, että jokainen meistä saa hyvää ja itselleen sopivinta palvelua erilaisissa elämäntilanteissaan.

Keski-Suomessa uudistus koskettaa tavalla tai toisella jokaisen noin 275 000 asukkaamme palveluita. Mutta mitä esimerkiksi valinnanvapaus tarkoittaa kannaltamme? Entä miten maakuntapalvelut palvelevat meitä tulevaisuudessa? Pitääkö olla huolissaan? Vastaus on, että ei pidä. Maakunnallista valmistelua tehdään laajassa yhteistyössä ja haluamme kuulla kuntatapaamisissa asukkaiden näkökulmaa siitä, mitkä ovat parhaita palvelumalleja myös tulevaisuudessa eri alueiden näkökulmasta.

Tule siis kuulemaan Keski-Suomen valmistelusta ja visioimaan tulevaa vastuuvalmistelijoiden kanssa kunnassanne pidettävässä avoimessa keskustelutilaisuudessa. Saat samalla tietoa lokakuussa järjestettävistä maakuntavaaleista.

Kyyjärven tilaisuus pidetään maanantaina 11.6. kello 18-20 Kivirannan palvelukeskuksen salissa. Tilaisuuden avaa kunnanjohtaja Eino Nissinen. Uudistuksen valmistelijoista paikalla  ovat projektipäällikkö Pirjo Peräaho sekä viestinnän ja hallinnon valmistelija Emmi Hyvönen.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu kello 17.30 alkaen.