Sunnuntai 21.07.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Varhaiskasvatus hakee lastentarhanopettajaa ja perhepäivähoitajaaVarhaiskasvatus hakee lastentarhanopettajaa ja perhepäivähoitajaa

Varhaiskasvatus hakee lastentarhanopettajaa ja perhepäivähoitajaa

1.6.2018 Varhaiskasvatus Heli Auranen

Varhaiskasvatuksessa on haettavana lastentarhanopettajan toimi päiväkoti Muksulaan ja perhepäivähoitajan toimi lapsiperheiden tilapäiseen kotipalveluun ajalle 6.8.2018-21.6.2019.

Lastentarhanopettaja:

Lastentarhanopettajan tehtävänä on vastata lapsiryhmän toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Etsimme varhaiskasvatuksen ammattilaista, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, oma-aloitteisuutta ja halua kehittää työtään ja työyhteisöään. Päiväkodissa tarjotaan vuorohoitoa, joten toivomme tarvittaessa valmiutta myös vuorotyöhön.

Kelpoisuusehdot toimeen määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 mukaan.

Perhepäivähoitaja:

Lapsiperheiden tilapäinen kotipalvelu kuuluu Kyyjärven kunnassa varhaiskasvatuksen alaisuuteen. Työntekijältä edellytetään perhepäivähoitajan koulutusta tai muuta vastaavaa koulutusta.

Lapsiperheiden kotipalvelu on tilapäistä, lyhytaikaista apua lapsiperheiden äkilliseen tarpeeseen tai arjessa selviytymiseen. Toiminnassa pääpaino on lastenhoitotyössä ja siihen liittyvissä perheen päivittäisissä kotitöissä. Lapsiperheiden tilapäinen kotipalvelu tekee tarvittaessa yhteistyötä myös muita perhettä tukevien ammattilaisten kanssa.

Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Sekä lastentarhanopettajan että perhepäivähoitajan toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä asetuksen 505/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtäviä haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 7.6.2018 klo 15 mennessä.

Lisätietoja:

Varhaiskastusjohtaja Heli Auranen, p. 044 459 7099, heli.auranen@kyyjarvi.fi

 

Aihealueen yhteistyöyritykset

Sigma Trukit Oy
Tulostekniikka
OH-asennus Osmo Huhtala
Kyyjärven Osuuspankki
Villiviini
Metallisorvaamo Patovisti
Soinin saneeraus
Taipaleen Teräs
Mediatili
Rakennuspalvelu Lautanen
Asennustyö Mikko Ohranen
Töpseli ja roikka
Juha Eteläkari
Yrityspalvelu Paju
Järviseudun ammatti-instituutti JAMI
Tuukkanen
Linja-autoliikenne Esa Oksa
OivaTyö Oy