Torstai 21.11.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Vanhusneuvostolta aloite Vanhusneuvostolta aloite

Vanhusneuvostolta aloite

24.7.2018 Vanhusneuvosto Tuula Härkönen pj.

Vanhusneuvosto piti kokouksen Kivirannassa 9.7.

Vanhusneuvosto lle on annettava mahdollisuus vaikuttaa kunnan eri toimialojen toiminnan suunnitteluun, valmisteluun ja seurantaan asioissa, joilla on merkitystä ikääntyneen väestön hyvinvoinnin, terveyden, osallisuuden, elinympäristön, asumisen, liikkumisen ja päivittäisistä toiminnoista suoriutumiosen taikka heidän tarvitsemiensa palveluiden kannalta. (Kuntaliitto)

Vanhusneuvostoon ovat olleet Kivirannan asukkaiden omaiset ja henkilökunta yhteydessä ja esittäneet huolensa Kivirannan kiinteistön korkeasta sisälämpötilasta ja hyttysistä sekä asukkaiden puutteellisista mahdollisuuksista ulkoiluun talon terasseilla ja parvekkeella, koska kaiteet ja aidat ovat liian matalat.

Kyyjärven vanhusneuvosto tutustui Kivirannan tiloihin ja toimintaan Aira Halmesaaren opastuksella 9.7. Vierailimme niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Teimme aloitteen em.epäkohtien korjaamiseksi - näin taataan turvallinen ulkoilumahdollisuus - samoin viihtyvyyden lisäämiseksi esim. istuttamalla marjapensaita, helppohoitoisia perennoja.

 

Kiitos yhteydenotoista. Vanhusneuvosto on ikäihmisten "edunvalvoja". Omaiset, läheiset, kuntalaiset, ottakaa yhteyttä


Tuula Härkönen pj.
Maija-Liisa Immonen siht.
Ritva Jääskeläinen srk.
Lauri Lahtinen kh.edustaja
Heljä Colella EL
Kyösti Lintulahti EL
Kirsi Hartikainen Saarikka