Maanantai 25.05.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Tunnelma katossa ja katto korkeallaTunnelma katossa ja katto korkealla

Tunnelma katossa ja katto korkealla

16.7.2018 Kaunis Kyyjärvi ry/Maija Uusisalo

Sunnuntain juhlajumalanpalvelus Paletin peltoalueella keräsi sanan kuulijoita teltat täyteen. Upea ympäristö, kaunis sää ja kirkastuksen sana sai kaikki paikalla olleet yhtymään kiitokseen ja hienosti sujunut Kyyjärvi-viikko sai arvoisensa päätöksen.

Kyyjärven seurakunta ja Kaunis Kyyjärvi järjestivät jumalanpalveluksen sunnuntaina Kyyjärvi-viikon päätteeksi Paletin peltoalueelle. Viikonlopun tapahtumien jäljiltä kunnan teltat oli kerätty yhteen paikkaan ja näin saatiin varjoa paahtavalta auringolta sanan kuulijoille. Kaunis Kyyjärven talkoolaiset laittoivat aamulla äänentoiston ja istumapaikat valmiiksi Mäkelän Jukan kanssa ja hienosti kaikki toimikin.

Tilaisuuden avasi Tarja Sulkala toivottaen kaikki tervetulleiksi, erityisesti 35 vuotta sitten ripille päässeet. Kuntamme esivä nuorisotyöntekijä Kalle Kohonen soitti kitaraa ja lauloi jumalanpalveluksessa. Kaunis Kyyjärven puheenjohtaja Jari-Pekka Uusisalo toivotti myös vieraat tervetulleiksi tapahtumaan. Kanttorina oli Teija Nissinen ja suntiona Juha Humalajoki. Jumalanpalveluksen jälkeen Kaunis Kyyjärvi tarjosi kirkkokahvit ja iloinen puheensorina täytti teltan. Kiitos Kainun Seijalle ja Jari-Pekalle maittavista kahveista.

Mennyt Kyyjärvi-viikko oli jälleen upea suoritus meiltä kaikilta. Moninaiset ja monenlaiset tapahtumat ja tilaisuudet keräsivät satapäin osallistujia ja palaute on ollut pelkästään myönteistä. Monet uudet tapahtumat saivat uusia ihmisiä liikkeelle ja toivottavasti saadun palautteen pohjalta osataan jälleen ensi vuonna järjestää yhtä unohtumaton viikko. Kiitos kaikille mukanaolleille niin osallistujille kuin talkoolaisillekin!

    Aihealueen yhteistyöyritykset

    Fysikaalinen hoitolaitos
    Kodin Kattoturva Oy
    LähiTapiola
    Kivijärven Apteekki & Kyyjärven sivuapteekki