Maanantai 25.05.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kurkistus uuteen koulurakennukseen...Kurkistus uuteen koulurakennukseen...

Kurkistus uuteen koulurakennukseen...

11.7.2018 Nopolan koulu / Sanna Honkonen

Uudella koululla alkavat kalusteet löytää oman paikkansa. Vielä on hiljaista, mutta 9.8.2018 Kyyjärven esi- ja peruskouluikäiset pääsevät aloittamaan koulun uusissa, hienoissa, nykyaikaisissa, puhtaissa, mielenkiintoisissa, värikkäissä, tarkoituksenmukaisissa,... tiloissa. Samoin päiväkoti-ikäiset pääsevät uusiin tiloihin.
Jutun yhteydessä olevien kuvien kautta pääset kurkistamaan miltä tällä hetkellä näyttää.

Uudessa rakennuksessa on meneillään ns. tuuletus. Maalari viimeistelee vielä ulkopintoja ja av-asentajat laittavat opetusteknologiaa käyttökuntoon. Kunnan toimesta myös pihakalusteiden siirtäminen vanhasta pihasta on aloitettu.

Viime viikolla siirrettiin jotakin aikaisemmin hankittua ja nyt huolella puhdistettua tavaraa talkoolaisten avulla uuteen rakennukseen. ISO KIITOS talkoisiin osallistujille! Teitte merkittävän työn Kyyjärven tulevaisuudelle, niille lapsille ja nuorille, joiden polkua aikuisuuteen tässäkin rakennuksessa viitoitetaan!

Lisää kuvia ja tietoa uudesta koulusta ja toiminnasta siellä syksymmällä, kunhan saamme "arjen pyörimään". Suunnitteilla on myös avoimien ovien päivä, jolloin voi käydä tutustumassa ihan paikan päällä.