Torstai 17.10.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kirkon ulkoseinien pesutalkootKirkon ulkoseinien pesutalkoot

Kirkon ulkoseinien pesutalkoot

25.7.2018 Kyyjärven seurakunta/ Tarja Sulkala

Talkoot to 26.7 - pe 27.7

Olemme pitkään tiedostaneet, että kirkon ulkopinnat pitäisi pestä, jotta levä, noki, jäkälä ja muu epäpuhtaus saataisiin seinistä pois. Pesun toivomme lisäävän maalipinnan ikää ja vaikuttaa se toki myös kirkkomme ulkonäköönkin merkittävästi.

Urakka on melko mittava, ja toivoisimme, että jos sinulla olisi mahdollisuus osallistua talkoisiin muutamaksi tunniksikin niin selviäisimme siitä ehkä parissa päivässä.  Talkoolaisilta ei vaadita suurta asiantuntijuutta, reipas ja iloinen mieli on paljon.

Tarkoitus olisi tehdä pesuhommaa niin, että kun nostin on käytössä 2 päivää, ehtisimme pestä ainakin nostinta vaativat paikat. Ihanne olisi, jos paikalle saataisiin talkoolaisia senverran, että voisimme tehdä kummallekkin päivälle 3 ryhmää, jossa on jokaisessa 3 henkilöä. Ensimmäinen ryhmä alottelisi hommat klo 9, seuraava ryhmä tulisi klo 12 ja viimeinen klo 15.  Kalustona meillä urakassa on nostin, pesuri ja pehmeitä harjoja, näillä yritetään selvitä.

Jos sinulla on mahdollisuus tulla mukaan joko torstaina 26.7 tai perjantaina 27.7 klo 9.00, 12.00 tai 15.00 niin oleppa yhteyksissä.

Voit ilmottautua mukaan Juha Humalajoelle 0409100287 tai tulla vain paikanpäälle.