Maanantai 25.05.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Jaana Kauppisen hiuksia käsittelee kuvassa parturi -kampaaja Anneli Rössi..
Anneli Rössi palvelee nyt myös Paletissa.Anneli Rössi palvelee nyt myös Paletissa.

Anneli Rössi palvelee nyt myös Paletissa.

3.7.2018 Kauppakeskus Paletti Suvi Kantonen

Parturi-kampaaja Anneli Rössin löytää jatkossa Kannonkoskella sijaitsevien liiketilojen lisäksi myös Kyyjärveltä Kauppakeskus Paletista. Anneli aloitti työt Kauneus ja Hyvä Olo Zaran vuokratuolilla 28.6 palvellen asiakkaita aina 2-3 päivänä viikossa Kyyjärvellä.

Anneli kertoo, että yrittäjä Saara Pitkänen soitti kysyen olisinko käytettävissä muutavana päivänä viikottain myös täällä hänen liikkeessään. Pitkän pohdiskelun myötä rohkenin ottaa haasteen vastaan. Tämä on ihana paikka, avoin tila, johon jo Palettiin tullessa on suora näköyhteys käytävältä. Tännehän voi oikeastaan kuka tahansa vieraskin ihminen vaan kävellä sisään ja pyytää hiusten leikkausta, tms... se on tässä kiva ja samalla jännäkin asia. Ehkä alkuaikoina, aloitellessani työtäni parturi-kampaajana en olisi edes uskaltanut kauppakeskukseen yrittäjäksi lähteä. Vuosien myötä on rohkeutta tullut lisää. Nyt ainakin on vahva tunne, että tämä oli ihan oikea muutos, toteaa Anneli.

Rössi valmistui v.2006 ammattiinsa. Oman liikkeen hän laittoi Saarijärvelle v.2008. Kannonkoskella töitä on kertynyt 1½ vuotta. Jo pienestä pitäen Anneli on tykännyt letittää ja laittaa hiuksia. Kaikenlaiset hiusten kiharakäsittelyt kiehtovat Annelia, mutta toki palveluun kuuluu hiusten värjäykset, leikkaukset , sekä parran siistimiset. Kihartamiseen löytyy eri puolakokoja yli 10, joten niillä hiuksiin saadaan monenlaista kiharaa. On aina kiva seurata, miten nopeasti asiakkaan ulkonäkö muuttuu hiuksia laittaessa. Vuorovaikutus asiakkaan ja minun välillä onkin tärkeää. Haluan pyrkiä mahdollisimman hyvään lopputulokseen, niin että asiakas voisi lähteä tyytyväisenä ja palata tarvittaessa taas uudestaan, sanoo Anneli. Hän toivottaakin kaikki tervetulleiksi ja toivoo, että asiakkaat tulevat rohkeasti kyselemään palveluista. Ainahan on olemassa jonkinlainen kynnys tulla uuden parturi-kampaajan luokse, mutta tänne kynnys on hyvin matala. Asiakas voi halutessaan tuoda vaikka kuvan mukanáan siitä, minkälaista muotoa hiuksiinsa on hakemassa. Siitä sitten voidaan yhdessä sovitella lopputulosta jatkaa Anneli, jonka tavoittaa numerosta 0505759651. Kuvassa Anneli laittamassa Jaana kauppisen hiuksia. Jaana työskentelee myös Kauneus ja Hyvä Olo Zaran liikkeessä asiakaspalvelijana.

  Aihealueen yhteistyöyritykset

  OivaTyö Oy
  Tulostekniikka
  Soinin saneeraus
  Juha Eteläkari
  Tuukkanen
  Rakennuspalvelu Lautanen
  Kunnari_hanke
  Sigma Trukit Oy
  OH-asennus Osmo Huhtala
  Mediatili
  Taipaleen Teräs
  Töpseli ja roikka
  Yrityspalvelu Paju
  Kyyjärven Osuuspankki
  Asennustyö Mikko Ohranen