Maanantai 06.04.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Onko Sinun mielestäsi Kyyjärvi vuoden kirjastokunta?Onko Sinun mielestäsi Kyyjärvi vuoden kirjastokunta?

Onko Sinun mielestäsi Kyyjärvi vuoden kirjastokunta?

24.8.2018 Kirjasto / Tiina Honkonen

Kyyjärvi aikoo osallistua Vuoden kirjastokunta -kilpailuun ja kaipaamme siinä kuntalaisten apua. Kerro meille, miksi kuntamme pitäisi voittaa kilpailu!

Kuntaliitto, Suomen kirjastoseura, Jyty ry ja Lukukeskus järjestävät Vuoden kirjastokunta -kilpailun, joka on tunnustus Suomen kunnallisille kirjastoille. Kilpailu antaa kunnille ja kirjastoille mahdollisuuden kertoa omasta toiminnastaan (ja saada ehkä myös mainetta ja kunniaa!). Kyyjärvikin aikoo osallistua kilpailuun ja nyt olisi aika tehdä kilpailuhakemus. Mietimme, että parhaiten onnistumisistamme osaatte kertoa te, hyvät asiakkaamme.

Kriteereinä Vuoden kirjastokunnalle ovat toiminnan monipuolisuus, kirjaston käyttötavat sekä kuntalaisten toiveiden kuunteleminen. Toiminnan monipuolisuus voi liittyä kirjaston perustehtäviin ja tilojen hyödyntämiseen. Toimintatavat taas yhteistyöhön eri tahojen kanssa sekä kuntalaisten kuulemiseen ja mukaan ottamiseen. Ajatuksena on, että Vuoden kirjastokunnassa kirjasto on paljon käytetty ja kuntalaisten rakastama paikka ja palvelu. Hyvä kirjasto ei ole kunnan koosta kiinni. Kunnassa kirjaston merkitys kaikkien kuntalaisten osaamiselle ja hyvinvoinnille on suuri.

Perusteluja voit antaa meille 7.9. mennessä sähköpostilla kyykirja@kyyjarvi.fi tai tekstiviestillä numeroon 044 4597062. Myös instagramin ja facebookin kautta voit ne meille välittää. Mikäli tykkäät enemmän jättää perustelut paperisena versiona, on niille palautuslaatikko kirjastossa.