Keskiviikko 26.06.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kirjaston kuulumisiaKirjaston kuulumisia

Kirjaston kuulumisia

17.8.2018 Kirjasto / Maarit Ohranen

Ihanan aurinkoinen kesä alkaa olla takanapäin. Kirjastossa valmistaudutaan tapahtumarikkaaseen syksyyn.

Lämmin kesä on saanut kirjaston sisälläkin puun kukkimaan! Kyseessä on tietenkin eläkeliittolaisten taideteos, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Kokoustilassa oli kesän ajan tuhannen palan palapeli kasattavana. Kuva oli sen verran haastava, että sen kasaamiseen ehti moni osallistua. Elokuun alussa viimeinenkin pala löysi paikkansa. Eräs nimeltä mainitsematon - entinen teknisen työn opettaja - sen meille ystävällisesti liimasi pohjalevylle. Kiitos! Taulu on valmis ja odottaa itselleen kaveria. Ehkäpä syyslomaviikolla laitamme uuden palapelin kasattavaksi.

Koko kesäajan uusia kirjoja on ilmestynyt ja tahti vaan kiihtyy syksyn edetessä. Myös entiset ja nykyiset kyyjärveläiset ovat ahkerasti julkaisseet kirjoja. Mauri Niemisen, Antero Huhtalan ja Jari Kuusen kirjat löytyvät valikoimastamme. (Katso kuvagalleria.)  

Tälle syyskaudelle on kirjastossa luvassa monenlaista toimintaa; satutunti, kirjailijavierailu, konsertti, dokumentti-ilta...  Näistä tarkemmin ensi viikolla. 

Aurinkoisia loppukesän päiviä! Tavataan kirjastossa! 

P.S. Kirjaston näyttelytilan seinät ovat tällä hetkellä tyhjillään. Uutta näyttelyä kaivataan. Otamme ideoita ilolla vastaan.

P.S.2 Kyyjärven kirjaston elämää voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.