Tiistai 21.08.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kunnanjohtaja esittäytyyKunnanjohtaja esittäytyy

Kunnanjohtaja esittäytyy

17.8.2018 Kyyjärven kunta / Tiina Pelkonen, kunnanjohtaja

Tervehdys kaikille, olen Tiina Pelkonen ja olen teidän tuleva kunnanjohtajanne. Otan tehtävän vastaa suurella innolla ja kiitollisuuden tunteella.

Tunnen, että minulla on juuret syvällä Kyyjärven männikkömetsissä ja avoin mieli kuin Kyyjärven välkehtivä järven pinta. Täytyy myöntää, että minua myös jännittää aika paljon... Kengän kokoni on 38, joten miten ihmeessä saan täytettyä Einon ja Eeron jättämät saappaat? Siihen tarvitaankin jo teidän kaikkien tukea ja yhteen hiileen puhaltamista. Joten eihän jäädä varjoihin synkistelemään, vaan etsitään yhdessä aurinkoa, valoa ja positiivisia ajatuksia.

Tärkein tehtäväni on alussa kuunnella ja havainnoida. Oppia teiltä, mitä kunnassamme on hyvää ja mikä kaipaa kenties vähän parantamista. Kyyjärvi on tunnettu teistä jokaisesta, hymyilevistä ja tervehtiväisistä asukkaista. Uskaltaisinkin väittää, että Kyyjärvi on Suomen ystävällisin kunta. Olette avoimia, suvaitsevaisia ja ennakkoluulottomia, huolehditte lähimmäisistänne ja tarjoatte apua sitä tarvitseville. Ollaan yhdessä ylpeitä kyyjärvisestä identiteetistämme, eikä säästellä jatkossakaan iloista katsettamme ja nauravaa hymyämme! Parasta markkinointia on, kun toimimme itse kuntamme käyntikorttina ja vetovoimatekijänä.