Lauantai 06.06.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Pieni mutta vaarallinen!
Vaarallinen jäte kampanja 9-luokkalaisilleVaarallinen jäte kampanja 9-luokkalaisille

Vaarallinen jäte kampanja 9-luokkalaisille

21.8.2018 Millespakka Oy / Ira Kekarainen

Millespakka järjestää alueensa (Alajärvi, Halsua, Lappajärvi, Lehtimäki, Lestijärvi, Kyyjärvi, Perho, Soini, Reisjärvi ja Vimpeli) yläkoululaisille suunnatun kampanjan, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta vaarallisista jätteistä sekä niiden oikeaoppisesta lajittelusta ja käsittelystä. Kampanjassa tehdään viisi erilaista vaarallisiin jätteisiin liittyvää tehtävää, jotka kootaan yhteen vapaavalintaisella tavalla esimerkiksi esitelmään, kuvina, videona, blogiin tai omalle nettisivulle.

Pienessä purkissa tai tuotteessa voi piillä iso vaara, jos sen sisältö on luokiteltavissa vaaralliseksi aineeksi. Esimerkiksi pesuaineet, liuottimet, aerosolit ja maalit ovat käytöstä poistettuna vaarallista jätettä. Kampanjoimme ja jaamme tietoa vaarallisen jätteen oikeasta lajittelusta, koska asia on hyvin tärkeä. Kyseessä olevat jätteet aiheuttavat terveydellistä vaaraa ihmisille ja pilaavat ympäristöä.

Kaikille alueemme yläkouluille lähetetään viikolla 34 postitse julisteita ja tehtävänanto. Asiasta on lähetetty myös sähköpostia kaikille kemianopettajille. Tehtävänä on vastata 5 kysymykseen vaarallisiin jätteisiin liittyen. Kampanjaan voivat ilmoittautua yläkoulut luokittain 5.9 mennessä, ilmoittautumisen tekee opettaja -  https://goo.gl/forms/nsnbrYYWsLl6lGX43

Lisätietoa: http://www.millespakka.fi/kampanja-9-luokkalaisille-vaarallisista-jatteista/

Toivottavasti kiinnostuitte ja saamme mahdollisimman monta yläkoulun luokkaa osallistumaan kampanjaan!

Ystvävällisin terveisin: Ira Kekarainen / Millespakka Oy