Maanantai 06.04.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Lintulahden pumppaamolla
Teknisen johtajan tervehdysTeknisen johtajan tervehdys

Teknisen johtajan tervehdys

22.8.2018 Kyyjärven kunta/ tekninen johtaja

Olen Kirsi Haapa-aho ja elokuun alussa aloittanut Kyyjärven kunnassa uutena teknisenä johtajana. Elokuun ensimmäiset viikot ovat pyörähtäneet vauhdilla käyntiin merkittävimmissä uudis- ja kunnostuskohteissa. Uudella Nopolan koululla rakennus on juuri valmistunut koululaisille, Lintulahden pumppaamolla työt ovat parhaillaan menossa ja Kivirannassa ovat keittiönsaneeraustyöt tulossa työn alle.

Elokuun ensimmäisenä päivänä odottivat uudet mielenkiintoiset teknisen johtajan työt minua Kyyjärven teknisellä osastolla. Olen saanut usein kertoa, kuka olen ja mistä tulen. Olen tekniikan alan insinööri Haapa-ahon Kirsi ja tulen Alajärveltä. Paljon on tullut vastaan ensimmäisten viikkojen aikana ihania ihmisiä niin työpaikalla kuin kylänraitilla. Kelikin on ollut niin suotuisa, että olen tyttäreltäni lainaamallani pinkillä pyörällä päässyt liikkumaan nopeasti paikasta toiseen. Autolla kun siihen olisi kulunut enemmän aikaa. Pyöräillessäni olen tavannut myös kuntalaisia, mutta kaikkien nimiä en vielä muista, mutta uskon harjoituksen siinäkin tekevän aikaa mittaa mestarin.

Ensimmäiset kaksi viikkoa ovat täyttyneet monilla käytännön asioilla sekä merkittävillä rakennuskohteilla. Muun muassa Nopolan uuden koulun teknisen toimivuuden tarkastamisilla, viereisen liikuntahallin työmaalla sekä kunnan muihin julkisiin tiloihin tutustumalla. Näiden lisäksi Lintulahden pumppaamolle on juuri asennettu uudet pumput ja niiden tarvitsemat suuremmat sähköliittymät. Kyyjärven vuokra-asunnot Oy:n hallitus päätti siirtää toimitusjohtajuuden 15.8.2018 alkaen minulle. Paljon on uusia ihmisiä, taloyhtiöitä ja rakennuksia, joihin haluan tutustua tarkemmin syksyn aikana.

Voit vetäistä hihasta tai huikata Kirsi, niin vaihdetaan kuulumisia!

Kaunista syksynaikaa!

Kirsi Haapa-aho

  Aihealueen yhteistyöyritykset

  Sale Kyyjärvi
  Millespakka OY
  Sähköveijarit
  Sigma Trukit Oy
  Kyyjärven Lämpö Oy
  Veikon Katsastusasema Oy
  Betset
  Juha Eteläkari
  OH-asennus Osmo Huhtala
  Yrityspalvelu Paju
  Tulostekniikka
  Soinin saneeraus
  PJM Monituotanto Oy
  Kodin Kattoturva Oy
  Mediatili
  Töpseli ja roikka
  Rakennuspalvelu Lautanen