Tiistai 21.08.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Ajatteletko verkkokaupan perustamista!Ajatteletko verkkokaupan perustamista!

Ajatteletko verkkokaupan perustamista!

15.8.2018 Kyyjärven Mediamyllärit ry. Juttuvinkki Veikko Huumarkangas

Digipolku-hanke ja Karstulanseudun kehittämisyhtiö järjestää maksuttoman verkkokauppa-työpajan. Työpajaan saa osallistua kuka vain ketä aihe kiinnostaa.

Tiedote 13.8.2018
Menestyvän verkkokaupan perustaminen vaatii muutakin kuin teknistä osaamista.

Verkkokaupan perustamisessa tulee huomioida monta asiaa: muun muassa liikeidean soveltuvuus, markkinointi, verkkokaupan toimivuus ja visuaalinen ilme sekä logistiikan tehokkuus. Menestyvän verkkokaupan perustaminen vaatii siis muutakin kuin vain teknistä osaamista. Karstulassa järjestetään 30.8. klo 13-17.30 maksuton verkkokauppa-työpaja, joka koostuu asiantuntijaluennosta ja verkkokaupparatkaisun kokeilusta. Luento-osuudessa asiantuntija kertoo, mitä kaikkea kannattaa huomioida verkkokauppaa perustaessa. Sen jälkeen osallistujat pääsevät kokeilemaan verkkokaupparatkaisu Finqua omilla koneillaan. Kokeilun tarkoitus on tutustua ohjatusti yhteen käytännön verkkokaupparatkaisuun ja sen myötä todeta, että nykyaikaiset verkkokaupparatkaisut eivät välttämättä vaadi koodaamista tai erikoisosaamista. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan tapahtumaan verkkosivujen kautta: www.jyu.fi/digipolku/ilmoittautuminen

Työpaja on osa Digipolku-hankkeen toimintaa. Hanke toimii Keski-Suomessa 28.2.2019 asti. Tulevan syksyn ja talven toiminta painottuu pohjoiseen Keski-Suomeen. Hanketta rahoittavat Pirkanmaan liitto (Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja valtion rahoitus, Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020), Keski-Suomen liitto, Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta, Keski-Suomen kehittämisyhtiöt ja kymmenen kuntaa.


Mitä? Maksuton verkkokauppa-työpaja
Missä? Wanhat Wehkeet, Erämäentie 368, 43500 Karstula
Milloin? 30.8.2018 klo 13-17.30
Kenelle? Kenelle tahansa, joka miettii verkkokaupan perustamista
Ilmoittautuminen: www.jyu.fi/digipolku/ilmoittautuminen

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Tero Tuovinen: tero.tuovinen@jyu.fi, puh. 050 441 3685
Digipolku-hankkeen verkkosivut: https://www.jyu.fi/digipolku/
Lisätiedot tapahtumasta: https://www.jyu.fi/digipolku/tapahtumat/verkkokauppa-tyopaja-karstulassa