Tiistai 21.08.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Lukuvuoden 2018-19 ohjelma on ilmestynytLukuvuoden 2018-19 ohjelma on ilmestynyt

Lukuvuoden 2018-19 ohjelma on ilmestynyt

15.8.2018 Karstulan kansalaisopisto / Maria Poikonen

Ohjelma on ilmestynyt verkkosivuillamme. Postitse ohjelma jaetaan alueen kotitalouksiin torstaina 30.8. ja ilmoittautumisia vastaanotetaan pe 31.8. klo 8.00 alkaen.

Kansalaisopiston ohjelman ja tärkeää yleistietoa löydät sivuilta:www.karstula.fi/vapaa-aika/kansalaisopisto

Kursseja voit selailla myös ilmoittautumisjärjestemän kautta osoitteessa www.opistopalvelut.fi/karstula

Ilmoittautuminen alkaa pe 31.8. klo 8.00 alkaen joko www.opistopalvelut.fi/karstula tai puhelimitse 044 459 6656. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen kaikille kursseille eli kurssien toteutus riippuu osallistujien määrästä. Muista ilmoittautua ajoissa, yleensä ilmoittautumisaika päättyy viikkoa ennen kurssin alkua. Myös musiikin yksilöopetukseen voit ilmoittautua verkkopalvelun kautta.

Uutuuspoimintoja Kyyjärven syksystä:

* Android-älypuhelimen käyttökurssi, jossa tutustutaan älypuhelimen käyttöön ja millaisia palveluita sillä voikaan käyttää! Opettajana Marko Aksela.

*  Lavis-lavatanssijumppa, jota ohjaa englannin ja suomen kielen kursseilta tuttu opettaja Lotta Manni.

* Kuvataidekoulua lapsille ja nuorille tulee pitämään Laura Hetemäki, siihen on ilmoittautuminen jo käynnissä! Lisäksi muita kuvataiteen lyhytkursseja tulossa.

* Hyvinvointipäivä 15.9. Kyyjärvellä sekä Karstulassa

* Kädentaito- ja hyvinvointimessumatka 29.9. Kuopioon

Ja paljon muutakin mukavaa tarjolla, ohjelmalehdestä löydät tarkemmat tiedot ja lisää kursseja. Ilmoitamme ajankohtaisista asioista Viispiikkisen opistopalstalla, nettisivuillamme ja myös facebook-sivuilla www.facebook.com/kansalaisopistokarstula, jota voit seurata, vaikka sinulla itselläsi ei olisi facebook-käyttäjätiliä. 

Opintoseteleitä jaossa työttömille, senioreille ja eläkeläisille sekä maahanmuuttajille. Ohjelmalehdessä ohjeet kuinka niitä haetaan.

Muistutellaan vielä, että kansalaisopiston toiminta ei rajoitu vain oman kunnan alueelle, eli kursseille voi tulla myös muihin kuntiin. Tervetuloa siis Kyyjärven lisäksi myös Karstulaan ja Kivijärvelle!