Keskiviikko 03.06.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
KIITOS!KIITOS!

KIITOS!

13.9.2018 Maaseudun Sivistysliitto / Niina Vuori

Maaseudun Sivistysliiton yhteisötaiteilija Riitta Johanna ja projektihäärääjä Niina kiittävät kaikkia tavalla tai toisella Pajupallo-projektissa mukana olleille yhteistyöstä ja lämpimästä vastaanotosta!

Pallo on nyt pystyssä, ja sitä on mahdollista jatkaa ja jalostaa keväällä. Lisää tarinaa "palloilusta" on kirjoitettu Maaseudun Sivistysliiton blogiin. Kuvista saattaa bongata tuttuja!

Palloprojekti on myös mitä mainioin alku Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot -hankkeelle, jota Maaseudun Sivistysliitto toteuttaa yhdessä Kyyjärven kunnan kanssa. Toinen pilottikunta on Viitasaari. 

Hankkeen keskeisintä kohderyhmää ovat nuoret. Tavoitteena on yhdessä nuorten kanssa kehittää kunnan nuorille suunnattuja palveluja sekä osallistaa heitä toimimaan itsensä ja koko yhteisön hyväksi. Hyvää tietoa nuorten toiveista on kerätty kevään penkkikahviloissa, ja esiin tulleita asioita hyödynnetään, kun toimintaa aletaan suunnitella. Kyyjärveläiset järjestöt ja muut toimijat tulevat myös olemaan tärkeitä yhteistyökumppaneita hankkeessa. Lisää tietoa ja uutisia Hyvän mielen teoista alkaa tulla, kun saamme toiminnan kunnolla käyntiin.

Lisätietoja palloprojektista ja Hyvän mielen teot, yhteiset talkoot -hankkeesta antaa

Niina Vuori
p. 040 774 9378
niina.vuori@msl.fi

 

Aihealueen yhteistyöyritykset

Fysikaalinen hoitolaitos
LähiTapiola
Kodin Kattoturva Oy
Kivijärven Apteekki & Kyyjärven sivuapteekki