Perjantai 17.01.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Jännitystä ilmassaJännitystä ilmassa

Jännitystä ilmassa

25.9.2018 Kirjasto / Tiina Honkonen

Kyyjärven hakemus Vuoden kirjastokunta -kilpailuun on laitettu menemään. Kiitos hakemusta varten antamistanne perusteluista!

Hakemus Vuoden kirjastokunta -kilpailuun on lähetetty ja olemme mukana kisassa 55 muun kunnan kanssa. Kilpailusta tulee varmasti tiukkaa! Peukut pystyyn!

Oli aika vaikeaa yrittää kertoa mahdollisimman lyhyesti, miksi juuri Kyyjärven tulisi voittaa Vuoden kirjastokunta -kilpailu. Onneksi meillä oli hakemusta tehdessä apunamme teidän antamianne perusteluja! Perusteluissa nousi esille kirjaston merkitys pienen kunnan arjessa. Kirjasto koetaan koko kylän olohuoneeksi, jonne kaikkien on helppo tulla.

Kirjaston viihtyisät ja toimivat tilat saivat paljon kiitosta antamissanne perusteluissa. Myös kirjaston sijainti koettiin hyväksi. Kuntalaiset ovat tyytyväisiä valikoimaan ja mahdollisuuteen setulainata aineistoa. Perinteisten kirjastopalvelujen lisäksi esille nousi kirjaston oheistapahtumat. Näyttelyiden ja tapahtumien merkitystä kaiken ikäisille kuntalaisille korostettiin. Perusteluissa oli huomioitu kirjasto paikkana, josta ihmiset hakevat lukemisen lisäksi myös sosiaalista kontaktia päiväänsä.

Kirjaston toiminta koetaan asiakaslähtöiseksi. Perusteluissa tulee myös ilmi, että yhteistyötä ja vuorovaikutusta asiakkaiden ja yhteistyökumppaneniden kanssa pidetään arvossa. Pienessä kunnassa yhteistyö onkin tärkeässä asemassa mahdollistamassa monipuolista toimintaa.

Kirjaston henkilökunta kiittää posket punoittaen ja nöyrästi kumartaen yleisimmästä palautteesta; kiitoksista henkilökunnalle. Kiitos teille ihanat asiakkaamme!

Seuraavaksi Vuoden kirjastokunta -kilpailun asiantuntijoista koostuva palkintolautakunta valitsee hakijoista enintään viisi finalistia, jotka paljastetaan Turun kirjamessuilla 5.10.2018. Onkohan Kyyjärvi yksi finalisteista? Toivotaan niin.