Sunnuntai 21.04.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kyyjärven liikuntasalin uudet käyttövuorot kaudelle 18-19Kyyjärven liikuntasalin uudet käyttövuorot kaudelle 18-19

Kyyjärven liikuntasalin uudet käyttövuorot kaudelle 18-19

12.9.2018 Kyyjärven kunta / Liikuntatoimi / Niklas Vuorenmäki

Uudet liikuntasalivuorot ovat astuneet voimaan 4.9.2018 artikkelissa olevan linkin mukaisesti. Tyhjiä vuoroja löytyy edelleen, joten mikäli haluat varata vuoron, onnistuu se edelleen sähköpostitse: maija-liisa.immonen@kyyjarvi.fi.

Myönnettyjä ja tyhjiä liikuntasalivuoroja voit tarkastella TÄÄLTÄ.

Muutama huomioon otettava asia liittyen liikuntasalin käyttöön.

Uudistuneen Nopolan koulukeskuksen myötä paikoitusjärjestelyt ovat muuttuneet. Koulutien varteen ja liikuntahallin edessä olevalle paikoitusalueelle pysäköinti sallittu ainoastaan klo 15:30 jälkeen. Uuden koulun edustalla olevalle hiekkakentälle ei ajeta autoja enää ollenkaan, vaan alue on haluttu rauhoittaa autoliikenteeltä kokonaan. Muita käytössä olevia paikoitusalueita ovat liikuntahallin takana, vanhan alakoulun piha sekä vanhan alakoulun paikoitusalue.

Liikuntasalin lukot on uusittu. Uudet avaimet ovat noudettavissa kunnanvirastolta keskiviikosta 12.9 alkaen arkisin klo 8:30-15:00. Palautattehan vanhan avaimen, kun kuittaatte itsellenne uuden. Mikäli sinulta löytyy vanha liikuntasalin avain palautathan sen 28.9 mennessä!

Muistattehan, että liikuntasalin käyttäjät ovat vastuussa vuorolla tapahtuvasta toiminnasta ja salin tilasta ja kalustosta. Mikäli liikuntasalilla ilmenee vaurioita tai teillä nousee kehitysehdotuksia tilan suhteen, niin ilmoittakaa niistä maija-liisa.immonen@kyyjarvi.fi tai niklas.vuorenmaki@kyyjarvi.fi. Täten saadaan pidettyä meidän kaikkien yhteiset tilat siistinä ja hyvässä kunnossa myös vastaisuudessa.

Liikunnallista syksyä kaikille!

Terveisin
Kyyjärven kunta
Liikuntatoimi