Perjantai 17.01.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Hirven haukkukoe Lauantaina 29.09.2018Hirven haukkukoe Lauantaina 29.09.2018

Hirven haukkukoe Lauantaina 29.09.2018

27.9.2018 Kyyjärven erämiehet ry / E Koivisto

Keski-Suomen kennelpiirin pohjoislohkon valinta (Piirinmestaruus karsinta)

Keski-Suomen kennelpiirin pohjoislohkon hirvenhaukkukilpailuun on ilmoittautunut jälleen runsas määrä koiran omistajia koirineen ja väkeä saapuu varhain Lauantai aamuna Eräkartanolle jossa maastot arvotaan kilpailijoiden kesken ja sen jälkeen koiranohjaaja sekä kaksi tuomaria suunnistaa maastoihin joita on , Kyyjärvellä sekä naapuri kunnissa, joten laajasta alueesta on kyse ja kannattaa huomioida se niin liikenteessä kuin metsästyksessä että maastoissa on kovasti liikettä tällä alueella ja vältetään häiritsemästä kilpailusuorituksia. Tosiaan 17 koiraa on ilmoittautunut kilpailuun ja oheisjoukkojen myötä Eräkartanolla pyörähtää noin 100 koiraharrastajaa lauantain aikana. Onnea kaikille osallistujille koitokseen . Kokoontuminen Eräkartanolle alkaa La. aamuna klo 5:30 ja jatkuu myöhään iltaan asti, kunnes kaikki koirat on saatu metsästä pois.

Haukuissa mukana: Karstulan Kello ja Kulta, POP-pankki Kyyjärvi-Karstula ja Oscar hyvää lemmikillesi.

Aihealueen yhteistyöyritykset

Tulostekniikka
Perhon Maatalousoppilaitos
Veljekset Parkkonen
Millespakka OY
Kipakka