Perjantai 17.01.2020
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Lähetä kuva/kuvia Kyyjärvi 2019-kuvakalenteriin ja voita palkintojaLähetä kuva/kuvia Kyyjärvi 2019-kuvakalenteriin ja voita palkintoja

Lähetä kuva/kuvia Kyyjärvi 2019-kuvakalenteriin ja voita palkintoja

26.9.2018 Kaunis Kyyjärvi ry / J-P Uusisalo

Järjestyksessään neljäs Kyyjärvi-kuvakalenteri on edennyt suunnitteluvaiheeseen.

Viime vuoden tapaan keräämme tulevaan kalenteriin kuvia avoimella "kilpailulla". Jos sinulla on sellainen kuva tai sellaisia kuvia, jotka mielestäsi sopivat ensi vuoden kuvakalenteriin, niin toimittaisitko ne sähköisenä osoitteeseen jari-pekka.uusisalo@kyyjarvi.fi.

Erityisen suosittuja kuvia ovat olleet lähihistorian ryhmäkuvat tai kuvat rakennetuista ympäristöistä. Luonnollisesti myös jokaisen kuukauden teemaan sopivat kuvat ovat sopivia tai sitten sellaiset kuvat, jotka kertovat esim. jostakin merkittävästä tapahtumasta. Kalenteriin hyväksyttyjen kuvien omistajat palkitaan ilmaisella kuvakalenterilla ja kaikkien kuvia toimittaneiden henkilöiden kesken arvotaan lahjakortti Kauppakeskus Palettiin.

Lähettämällä kuvan tähän kilpailuun, luovutat samalla kuvan käyttö- ja julkaisuoikeuden kuvakalenterin tuottajille. Kuvat tulee toimittaa viimeistään maanantaina 8. lokakuuta klo 12.00 mennessä. Tervetuloa tekemään yhdessä kotikuntamme historiaa!