Keskiviikko 22.05.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Kirjalliset kakkukahvit alkavat KannonkoskellaKirjalliset kakkukahvit alkavat Kannonkoskella

Kirjalliset kakkukahvit alkavat Kannonkoskella

24.10.2018 Neljän koon tarinatalkoot Irma Hirsjärvi

Kirjalliset keskustelut kakkukahvien äärellä ovat erityistä herkkua. Nyt niistä päästään nauttimaan Kannonkosken Ullan Ruokahuoltamolla 13.11 ja 4.12.2018 klo 16-18. Tapahtumaan sisältyy herkkuvaroitus.


Karstulan, Kyyjärven ja Kivijärven Neljän koon tarinatalkoiden kirjoittajaryhmien lisäksi starttaavat nyt myös Kirjalliset kakkukahvit Kannonkoskella. 

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kirjoittamisesta ja tarinoinnista kiinnostuneet. Projektista ja kirjoittamisen tarinapajoista alustaa sanataideohjaaja Irma Hirsjärvi, joka kiertää kaikissa neljässä kunnassa kirjoittamisen ja tarinankeruun parissa. Erityinen tavoite vuoden 2019 loppun kestävässä hankkeessa on saada kuntalaiset keräämään talteen oman alueen  tarinoita, mutta kaikenlainen muukin kirjoittaminen on tervetullutta.

Tapahtumassa on mahdollisuus perustaa myös Kannonkoskelle oma kirjoittajapiiri. Hankkeen vetäjä toivottaakin tervetulleeksi kaikenikäiset juttelemaan kirjoittamisesta ja tarinoinnista.

-  Kun näin Ullan Ruokahuoltamon herkut, ajattelin että nämä pitää yhdistää projektin sanallisiin nautintoihin. Tilaisuudessa ei ole ikärajoitusta mutta herkkuvaroitus kylläkin, Irma Hirsjärvi toteaa.

Ullan ruokahuoltamo sijaitsee Kannonkosken keskustassa, osoitteessa Leppälänkyläntie 12. Tilaisuus on avoin, maksuton ja kaikenikäisille tarkoitettu. Kahvila on auki tilaisuuden ajan. Lisätietoja Irma Hirsjärvi hirsjarvi@gmail.com