Maanantai 22.10.2018
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
"Tuu mun kaa muskariin", Väinö 1v2kk"Tuu mun kaa muskariin", Väinö 1v2kk

"Tuu mun kaa muskariin", Väinö 1v2kk

19.10.2018 Mediamyllärit / Tuula Härkönen

Kyyjärvi on erinomainen kasvuympäristö (Mira 27v).

Mira-äitin päivä: kello viideltä navettaan. Mummi hoitaa Väinöä. Isä-Olli lähtee töihin.
Kahdeksan jälkeen aamutoimia, ulkoilua, leikkiä ja ruokailun jälkeen päikkärit.
Iltanavetta klo 15-18.
Loppuilta onkin sitten yhteistä perheaikaa.

- On hyvä asua Kyyjärvellä: minulla on mahdollisuus tehdä työtä täällä. Kunnassa on paljon yhteistoimintaa ja saa tukea tarvittaessa. Hämmästyttää, miten lapsi kasvaa ja nyt vuoden täytettyään hän näyttää "itsenäistyvän" ja kokeilevan kaikkea uutta. Siksi olenkin pitänyt tärkeänä, että Väinö saa olla muiden lasten kanssa. Käymme kirkon avoimessa kerhossa keskiviikkoaamupäivisin ja siellä on mukavan paljon lapsia ja on virkistävää tavata muita äitejä.
- Käymme torstaisin klo 15.15 - 15.45 Kivirannassa muskarissa, Viitasalon opiston järjestämä ja opettajana erinomainen musiikkipedagogi Susanna Tuhkalainen. Harmittaa, että siellä on niin vähän lapsia. Kun on tällainen mahdollisuus, toivoisi, että se innostaisi vanhempia ja isovanhempia, kummeja... tarjoamaan pienellekin lapselle huippukokemuksen.
(TH: Kyyjärvellähän on innokkaita vanhempia musisoijia. Ehkä jo varhaisempi kokemus vielä lisäisi ja monipuolestaisi harrastuneisuutta!)

- Päivät menevät nopeasti, sen verran haipakkaa!
Hyvää jatkoa Mira ja Väinö!