Maanantai 17.06.2019
NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
Julkaisut
Hae sisällöistä

 
Yhteistyöllä sujuu - lämmin kiitosYhteistyöllä sujuu - lämmin kiitos

Yhteistyöllä sujuu - lämmin kiitos

16.10.2018 Vanhusneuvosto Tuula Härkönen pj.

Lämmin kiitos vanhustenviikon mukavista tilaisuuksista.

Vanhustenviikkojen teemat ovat aina tuntuneet hyviltä. Tänä vuonna Iloa toimeliaisuudesta innoitti yhteistyötahoja rakentamaan monipuolisen viikon. Pidimme tärkeänä, että vanhustenviikkolla mukana ovat kaikki sukupolvet, eri järjestöt, yhdistykset, seurat ja tahot.

Tiistai ja torstai olivat erityisesti koulun päiviä. Tiistaina Jarkko ja 8.luokka luotsasivat innostunutta ikäporukkaa tekniikan myötä Kyyjärven historiaan. - Ajatella, tuossa jääkiekkokaukalon kohdalla on ollut tanssilava ja paikalla pyörähdelleet sadat, jopa tuhannet parit elävän orkesterin tahtiin! ja vaikka mitä. Torstaina Eliisa ja 3.luokka vierailivat tervehtimässä Kivirannan asukkaita.

Torstaina kirjasto esitteli monipuolista ja uudistuvaa toimintaansa. Keskiviikkona Saarikan Mäntysen Anne muistutti muistista sekä tiedoin että harjoituksin EL:n kuukausitilaisuudessa. Niin keskiviikkoon kuin torstaihinkin sisältyi myös seurakuntamme viikottaiset tilaisuudet. Kansalaisopiston tiistain keppijumppa antoi mahdollisuuden tutustua helppoon ja tehokkaaseen liikuntamuotoon. Samoin tiistaina kameraseuran tasokkaat kuvat kiinnostivat osallistujia.

Tänä vuonna panostimme "vanhusvanhusten" aktivointiin ja viikko alkoikin EL:n vapaaehtoistoiminnan järjestämällä Kivirannan asukkaiden ulkoilulla kylätuvalle maanantaiaamupäivällä. Ja viikko päättyi kunnanviraston väen järjestämään virkistystilaisuuteen, johon oli haettu henkilökohtaisesti myös Kivirannan ja vanhustentalojen asukkaita. (kuvat)

Kiitos kaikille esiintyjille ja vetäjille ja kiitos osallistujille.